Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκέμβριος, 2016

Αυτοκτονία η διαδικασία για την Κύπρο (Ηχητικό)

Εικόνα
Ένας από τους κορυφαίους Κύπριους διπλωμάτες και πολυβραβευμένος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο πρέσβης ε.τ. Περικλής Νεάρχου, μίλησε στον 9.84 για εγκληματική πολιτική λαθών του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, στα όρια της αυτοδιάλυσης χωρίς αντίκρισμα, του κράτους της Κύπρου, του μόνου αναγνωρισμένου ως οντότητα μέχρι σήμερα στον ΟΗΕ και την Ε.Ε. Παράλληλα εξήγησε, γιατί όλα συνδέονται με τον ενεργειακό πλούτο σε Κύπρο και Ελλάδα και την προσπάθεια των μεγάλων δυνάμεων να ελέγξουν απευθείας τα ενεργειακά αποθέματα της περιοχής, βάζοντας στο «παιχνίδι» με όρους γεωπολιτικής και την Τουρκία.

Το Χόλυγουντ στο Χαλέπι και άλλες χριστουγεννιάτικες ιστορίες προπαγάνδας

Εικόνα
Όταν οι δυνάμεις του συριακού στρατού απελευθέρωναν το Χαλέπι, ήταν σίγουρο πως οι ηττημένοι της υπόθεσης (η αντιπολίτευση των ‘μετριοπαθών’ τζιχαντιστών και οι σύμμαχοί τους στη Δύση) θα προσπαθούσαν να ρίξουν αυλαία με θεαματικό τρόπο.

Φρίκη στο Χαλέπι:Ομαδικούς τάφους ανακάλυψαν οι Ρώσοι στρατιώτες

Εικόνα
Τα πολύ σοβαρά, τρομοκρατικά εγκλήματα πολέμου που διαπράχθησαν στη Συρία καταγράφονται προσεκτικά και θα τους δοθεί η μέγιστη δημοσιότητα, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Τουρκική κτηνωδία κατά των Κούρδων. Βίντεο

Εικόνα

Όταν η δήθεν αλληλεγγύη στους μετανάστες δουλεύει για το οργανωμένο έγκλημα

Εικόνα
Η μετανάστευση δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα, αλλά κατάρα για όσους εξαναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους λόγω πολέμων, καταπίεσης, ή αφόρητης φτώχειας και εξαθλίωσης.

Το Χαλέπι ντύνεται Χριστουγεννιάτικα και γιορτάζει την απελευθέρωσή του! Φωτό

Εικόνα

Στο Χαλέπι πανηγυρίζουν την απελευθέρωσή τους. Στη Θεσσαλονίκη κάποιοι θρηνούν...

Εικόνα
16 Δεκέμβρη 2016. Τη στιγμή που το Χαλέπι απελευθερωνόταν και πανηγύριζε, μεταφερόμενοι "αλληλέγγυοι" από τις 4 γωνιές της Ευρώπης και τις ΗΠΑ μαζεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη, για να... ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τα "εγκλήματα πολέμου" του Άσαντ και του Πούτιν. Από Μ. Βρετανία, Νορβηγία, Ισπανία, ΗΠΑ... με τις σημαίες της λεγόμενης "αντιπολίτευσης", δηλαδή της γαλλικής αποικιοκρατίας στη Συρία, δηλαδή τις σημαίες που "κλείνουν το μάτι" στον πατερούλη Τζ. Σόρος ότι τα λεφτά του πιάνουν τόπο. Μετά από λίγες μέρες, στο Χαλέπι γιόρτασαν τα πιο λαμπρά Χριστούγεννα, έπειτα από πολλά χρόνια!

Αποχώρησαν με βαριές απώλειες οι τζιχαντιστές από την Παλμύρα

Εικόνα
Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) αποχώρησαν με βαριές απώλειες από την Παλμύρα της Συρίας. Βραχύβια ήταν η ανακατάληψη της Παλμύρας από τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις, με τη βοήθεια της ρωσικής αεροπορίας, καταγάγουν συνεχείς νίκες, εκδιώχνοντας τους παράφρονες τρομοκράτες από την ιστορική πόλη. Οι τζιχαντιστές εισήλθαν στην Παλμύρα το απόγευμα του Σαββάτου, ανακαταλαμβάνοντας τη συριακή πόλη, μετά την αποχώρησή τους τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, οι ολονύχτιοι βομβαρδισμοί της ρωσικής αεροπορίας ανάγκασαν τους τρομοκράτες του ISIS να αποσυρθούν τα ξημερώματα της Κυριακής. Εξαιτίας των ρωσικών επιθέσεων, μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών σκοτώθηκε. Πηγή