Θεωρίες Συνωμοσίας - Ποιοι τις βγάζουν; B x C x D = AHH (βίντεο)

Επειδή το πρόβλημα δεν είναι ποιος μιλά για συνωμοσίες, αλλά ποιος τις σχεδιάζει και τις βάζει σε εφαρμογή, δείτε αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο.


Το βίντεο στο YouTube

To βίντεο στο Odysee

To βίντεο στο Brighteon

Σχόλια


  1. Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!
    .
    http://greeknewsondemand.com/2021/04/30/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89/
    .
    ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ που εδώ, σε αυτό το μικρό κείμενο, προειδοποιεί ότι οι μη εμβολιασμένοι άνδρες που έχουν εκτεθεί σε μια γυναίκα που εμβολιάστηκε θα μεταδώσουν ό, τι υπάρχει στο εμβόλιο σε μια άλλη γυναίκα…!!!
    .
    Ακόμα και το σχετικά μικρό τμήμα του εγγράφου που έχω παραθέσει εδώ λέει ότι το εμβόλιο προκαλεί αυθόρμητες αμβλώσεις και αναπαραγωγικά προβλήματα όταν τα μη εμβολιασμένα άτομα εκτίθενται σε εμβολιασμένα άτομα και ότι το μητρικό γάλα από μια εμβολιασμένη μαμά μπορεί να βλάψει το βρέφος. Και αν κάποιος δεν το πιστεύει, κάντε κλικ στον σύνδεσμο (εδώ) και περιηγηθείτε σε αυτό το τεράστιο και σκόπιμα περίπλοκο έγγραφο.

    ………………
    Εδώ είναι το λινκ ολόκληρου του εγγράφου 146 σελιδών . ΠΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ….
    https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf



    ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Vaccine Shedding Causing Miscarriages and Blood Clots in Unvaccinated Females
    .
    Apr 29, 2021
    .
    https://banned.video/watch?id=608ad12a6a917502cd48fee1

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου