Φοβόμαστε τον κορονοϊό;

Αποτέλεσμα εικόνας για κοροναϊός"
ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝOΪΟ;
Η παρακάτω αναφορά προέρχεται από την Eileen Kurlander
Frightened about C o r o n a v i r u s?
This report comes from Eileen Kurlander::

Κάποιος δημοσίευσε το εξής:

«Ο CORONAVIRUS δεν είναι νέος ιός, υπάρχει επί τουλάχιστον δύο δεκαετίες και μεταδίδεται από ζώα σε ανθρώπους και, στη συνέχεια, από ανθρώπους σε ανθρώπους, λέγεται ότι προέρχεται από την κατανάλωση γάτων, νυχιών και καμήλων (ανάλογα με το στέλεχος). Το 2019-nCoV είναι ένα υποθετικά νέο στέλεχος του κοροναϊού, το οποίο εμφανίστηκε στα μέσα Δεκεμβρίου του 2019 σε μια αγορά θαλασσινών στην Κίνα».

Τώρα, ας δούμε μαζί τα εξής:

Το 2004, τα αμερικανικά «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων» (CDC) κατέθεσαν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για έναν απομονωμένο κοροναϊό, γνωστό ως SARS, που είχε μόλις «ανακαλυφθεί». Η ευρεσιτεχνία έληγε στις 24 Ιανουαρίου 2020 (καθαρή «σύμπτωση», με την παρούσα χρονική στιγμή της έκρηξης των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τον κοροναϊό).

Το 2015, το Ινστιτούτο Pirbright κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ζωντανό εξασθενημένο κοροναϊό που θα χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή εμβολίων. Το Ινστιτούτο Pirbright (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates), πρόσφατα έλαβε 5,5 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει ό, τι κάνει. To Ινστιτούτο Pirbright είχε επιλεγεί «συμπτωματικά» για να δημιουργήσει το εμβόλιο πίσω από αυτήν προσφάτως ανακαλυφθείσα εστία.

• Το Ινστιτούτο Pirbright θα συνεργαστεί με την Inovio Pharmaceuticals, Inc. (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates) για τη δημιουργία του εν λόγω εμβολίου. Αυτή η εταιρεία κατασκεύασε το εμβόλιο zika quackxine στο χρόνο-ρεκόρ των 7 μηνών (τρέξτε ... απλά ... τρέξτε).

• Η Inovio Pharmaceuticals θα συνεργαστεί με:

την Wistar (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates),

την GeneOne (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates και παίρνει χορηγία από το αμερικανικό FDA) και

την Twist Biosciences (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates).

Η Wistar είναι η εταιρεία που παρήγαγε την κυτταρική σειρά WI-38 που προέρχεται από τα «υπερβολικά πολλά για να μετρηθούν» αποστειρωμένα εμβρυικά στοιχεία που περιέχονται στα εμβόλια που εγχύθηκαν στα παιδιά σας.

• Τον Οκτώβριο του 2019, η Σχολή Υγείας του John Hopkins Bloomberg (Κέντρο Υγειονομικής Ασφάλειας) οργάνωσε το «Event 201*», (με χρηματοδότη το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates), στο οποίο έγινε λόγος για ένα θεωρητικό ξέσπασμα ενός κοροναϊού που (ειρωνικά), μοιάζει μ’ αυτό ακριβώς που συμβαίνει τώρα και καταλήγει σε μια ασθένεια για την οποία «πρέπει να εμβολιασθούμε»…

Οι Gates είναι ευγονιστές.


Μετάφραση: Κλεάνθης Γρίβας
Πηγή: enallaktikos.gr 


* Το "Event 201" έλαβε χώρα στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για μια υψηλού επιπέδου άσκηση πανδημίας, που διοργανώθηκε από το Johns Hopkins Center for Health Security, σε συνεργασία με το World Economic Forum και το Bill and Melinda Gates Foundation.

Είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό γιατί αυτή η άσκηση προσομοίωσης πανδημίας έγινε περίπου 6 εβδομάδες πριν αναφερθεί το πρώτο κρούσμα ασθένειας από τον κωροναϊό, στην επαρχία Γουχάν της Κίνας. Φοβερή σύμπτωση, αν πιστεύει κανείς στις συμπτώσεις. Μια άλλη εντυπωσιακή σύνδεση είναι το γεγονός ότι όχι μόνο το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς συμμετείχε και βοήθησε στο στήσιμο της προσομοίωσης της πανδημίας κωροναϊού, αλλά έτυχε κιόλας να χρηματοδοτούν την ομάδα που έχει την πατέντα του θανάσιμου ιού και που ήδη εργάζεται για ένα εμβόλιο για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κρίσης. 'Αλλη μια απίστευτη σύμπτωση...


Στο βίντεο βλέπουμε αποσπάσματα από τη διεξαγωγή του "Event 201" και τα μέλη της επιτροπής επείγουσας αντιμετώπισης επιδημιών στην προσομοίωση, η οποία επιτροπή αποτελείται, μεταξύ άλλων, από εκπροσώπους μεγάλων τραπεζών, του ΟΗΕ, του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, της εταιρείας Johnson & Johnson, ισχυρών λογιστικών εταιρειών, μέσων ενημέρωσης όπως και αξιωματούχους της Κίνας και του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (CDC). Η προσωμοίωση περιλαμβάνει και ειδήσεις που κατασκευάστηκαν ειδικά για την άσκηση, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό βλέποντας το βίντεο, καθώς μοιάζουν ανησυχητικά με τα ρεπορτάζ που βλέπουμε τώρα σχετικά με το πραγματικό ξέσπασμα του κωροναϊού.

Πηγή: youtube.com 
Μετάφραση: Μαντάτα

Σχόλια