Επείγουσα βρετανική έκθεση ζητά άμεση διακοπή όλων των εμβολιασμών COVID


Μια "επείγουσα προκαταρκτική έκθεση των δεδομένων της Κίτρινης Κάρτας" που εκδόθηκε από την εταιρεία Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και υποβλήθηκε στην Υπηρεσία Ρύθμισης Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) αναφέρει ότι "η MHRA έχει πλέον περισσότερα από αρκετά στοιχεία από το σύστημα της Κίτρινης Κάρτας (Yellow Card) για να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση στον άνθρωπο".

Όπως το Αμερικανικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων από Εμβόλια (VAERS), η MHRA περιγράφει τον σκοπό του συστήματος της Κίτρινης Κάρτας ως μια "έγκαιρη προειδοποίηση ότι η ασφάλεια ενός φαρμάκου ή ενός ιατροτεχνολογικού προϊόντος μπορεί να απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση".

Η έκθεση, η οποία υπογράφεται από την Διευθύντρια της Evidence-based Medicine Consultancy Ltd και της EbMC Squared CiC, Δρ. Tess Lawrie (MBBCh, PhD), αναφέρει: "πραγματοποιήσαμε αναζήτηση στις εκθέσεις της Κίτρινης Κάρτας χρησιμοποιώντας λέξεις - κλειδιά που αφορούν την παθολογία για να ομαδοποιήσουμε τα δεδομένα σύμφωνα με τις ακόλουθες πέντε [sic] ευρείες, κλινικά σχετικές κατηγορίες:

  • Αιμορραγία, πήξη και ισχαιμικές ανεπιθύμητες ενέργειες
  • Αντίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα
  • Αντίδραση από πόνο
  • Νευρολογικές ανεπιθύμητες ενέργειες
  • Αντίδραση που συνεπάγεται απώλεια της όρασης, της ακοής, της ομιλίας ή της όσφρησης
  • Ανεπιθύμητες ενέργειες εγκυμοσύνης"

Η έκθεση συνεχίζει λέγοντας: «Γνωρίζουμε τους περιορισμούς των δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης και κατανοούμε ότι οι πληροφορίες σχετικά με τις αναφερθείσες ανεπιθύμητες ενέργειες δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως ένδειξη ότι το εν λόγω φάρμακο προκαλεί γενικά το παρατηρούμενο αποτέλεσμα ή ότι δεν είναι ασφαλές για χρήση. Κοινοποιούμε αυτή την προκαταρκτική έκθεση λόγω της επείγουσας ανάγκης να κοινοποιήσουμε πληροφορίες που θα πρέπει να οδηγήσουν στην παύση της εφαρμογής του εμβολιασμού, ενώ διεξάγεται πλήρης έρευνα. Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσίευση των Seneff και Nigh, οι πιθανές οξείες και μακροχρόνιες παθολογικές καταστάσεις περιλαμβάνουν:

  • Παθογενετική προετοιμασία, πολυσυστημική φλεγμονώδης νόσος και αυτοανοσία
  • Αλλεργικές αντιδράσεις και αναφυλαξία
  • Εξαρτώμενη από τα αντισώματα ενίσχυση
  • Ενεργοποίηση λανθάνουσας ιογενούς λοίμωξης
  • Νευροεκφυλισμός και ασθένειες prion
  • Ανάδυση νέων παραλλαγών του SARSCoV2
  • Ενσωμάτωση του γονιδίου της πρωτεΐνης spike στο ανθρώπινο DNA»

«Είναι πλέον προφανές ότι τα προϊόντα αυτά στην κυκλοφορία του αίματος είναι τοξικά για τον άνθρωπο. Απαιτείται η άμεση διακοπή του προγράμματος εμβολιασμού, ενόσω διεξάγεται πλήρης και ανεξάρτητη ανάλυση ασφάλειας για τη διερεύνηση της πλήρους έκτασης των βλαβών, οι οποίες σύμφωνα με τα στοιχεία της Κίτρινης Κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου περιλαμβάνουν θρομβοεμβολισμό, φλεγμονώδη νόσο πολλαπλών συστημάτων, ανοσοκαταστολή, αυτοανοσία και αναφυλαξία, καθώς και ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα (ADE).»

Η έκθεση καταλήγει: «Η MHRA διαθέτει πλέον περισσότερα από αρκετά στοιχεία από το σύστημα Κίτρινης Κάρτας για να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση στον άνθρωπο. Θα πρέπει να γίνει προετοιμασία για την κλιμάκωση των ανθρωπιστικών προσπαθειών προκειμένου να βοηθηθούν όσοι έχουν υποστεί βλάβη από τα εμβόλια COVID-19 και να προβλεφθούν και να βελτιωθούν οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Δεδομένου ότι ο μηχανισμός των βλαβών από τα εμβόλια φαίνεται να είναι παρόμοιος με τον ίδιο τον COVID-19, αυτό περιλαμβάνει τη συνεργασία με πολυάριθμους διεθνείς γιατρούς και επιστήμονες με εμπειρία στην επιτυχή θεραπεία του COVID-19.

Υπάρχουν τουλάχιστον 3 επείγοντα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από την MHRA:

1. Πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό;
2. Πόσοι άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί σε νοσοκομείο εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό;
3. Πόσοι άνθρωποι έχουν μείνει ανάπηροι από τον εμβολιασμό;»

Πηγή: americasfrontlinedoctors.org 

Μετάφραση: Μαντάτα Από Έξω 


Σχόλια

  1. Κι υστερα λενε "μονο με τον εμβολιασμο της αγελης θα επελθει `ανοσια`..." Το θεμα ειναι να κινηθουν αμεσα ολοι αυτοι οι οργανισμοι και να σταματησουν "χτες" οι εμβολιασμοι μεχρι να ελεγχθουν οοολα τα εμβολια για τον Covid...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόγραμμα δολοφονίας των ανθρώπων στο όνομα της υγείας. Πολύ βρώμικο παιχνίδι. Τελικά αυτοί οι δήθεν επιστήμονες είναι κωλόπαιδα τροοκρατες δολοφόνοι των λαών καθώς και οι απανταχού της οικουμένης συνεργάτες τους πολιτικοί. Μέσα στις φλέβες κυλάει σκατονερο και το στομάχι τους είναι γεμάτο κατσαριδες και ότι πιο ελεεινό μπορείς να φανταστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας=Ειδικά δικαστήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου