Εκτίναξη των αναφορών βλαβών και θανάτων αυτήν την εβδομάδα στις ΗΠΑ, μετά από εμβόλιο COVID

 

Τα στοιχεία που ανακοίνωσε στις 30/4 το CDC των ΗΠΑ για τον αριθμό βλαβών και θανάτων που αναφέρθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών των Εμβολίων (Vaccines Adverse Event Reporting System - VAERS) μετά από λήψη εμβολίου COVID, δείχνουν μια εκτίναξη των αναφορών βλαβών και θανάτων σε σύγκριση με τα νούμερα της προηγούμενης εβδομάδας.

Το VAERS είναι το βασικό κυβερνητικά χρηματοδοτούμενο σύστημα για αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων στις ΗΠΑ. Οι αναφορές που γίνονται στο VAERS χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης προτού επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει αιτιώδης συσχέτιση.

Κάθε Παρασκευή, το VAERS δημοσιεύει όλες τις αναφορές βλαβών από εμβόλια που έχει δεχθεί μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία - συνήθως μία εβδομάδα πριν τη δημοσίευση. Τα στοιχεία της τελευταίας Παρασκευής δείχνουν ότι από 14/12/20 έως 23/4/21, αναφέρθηκαν συνολικά 118.902 ανεπιθύμητες ενέργειες στο VAERS, μεταξύ των οποίων 3.544 θάνατοι - 358 επιπλέον από την προηγούμενη εβδομάδα - και 12.619 σοβαρές βλάβες - 2.467 περισσότερες από την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις ΗΠΑ έχουν χορηγηθεί 222.3 εκατ. δόσεις εμβολίων COVID μέχρι τις 23 Απριλίου. Από αυτές, 97 εκατ. είναι της Moderna, 117 εκατ. της Pfizer και 8 εκατ. της Johnson & Johnson.

Από τους 3.544 θανάτους που έχουν αναφερθεί μέχρι τις 23 Απριλίου, το 25% συνέβη μέσα σε 48 ώρες μετά τον εμβολιασμό, το 17% μέσα σε 24 ώρες και το 40% συνέβη σε άτομα που αρρώστησαν μέσα σε 48 ώρες μετά τον εμβολιασμό τους.

Τα στοιχεία αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνουν τρεις αναφορές θανάτων εφήβων, δύο 15χρονων και μιας 16χρονης η οποία πέθανε αιφνιδίως από θρόμβωση 11 ημέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου Pfizer.

Μία 15χρονη πέθανε από καρδιακή ανακοπή μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου  Moderna και ο άλλος 15χρονος πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια 2 ημέρες μετά το εμβόλιο Pfizer.

Τα στοιχεία του VAERS αυτής της εβδομάδας δείχνουν:

 

Το CDC αγνοεί το The Defender, καμία απάντηση μετά από 53 ημέρες

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του CDC, "το CDC παρακολουθεί όλες τις αναφορές θανάτου, προκειμένου να συγκεντρώσει επιπλέον πληροφορίες, να εξετάσει καλύτερα το τι συνέβη και να καθορίσει κατά πόσον ο θάνατος ήταν αποτέλεσμα του εμβολιασμού ή δεν είχε καμία σχέση."

Το The Defender επικοινώνησε με το CDC στις 8 Μαρτίου, υποβάλλοντας γραπτώς μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με τους αναφερόμενους θανάτους και βλάβες που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID, την κατάσταση των εν εξελίξει ερευνών που αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης, εάν πραγματοποιούνται αυτοψίες, το πρότυπο για τον προσδιορισμό του κατά πόσον μια βλάβη συνδέεται αιτιωδώς με ένα εμβόλιο, καθώς και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες για την ενθάρρυνση και τη διευκόλυνση της ορθής και ακριβούς αναφοράς.

Έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες να έρθουμε σε επαφή με το CDC, τηλεφωνικά και με email. Μέχρι τις 30 Απριλίου, 53 ημέρες μετά το αρχικό μας αίτημα, ακόμα δεν έχουμε πάρει απαντήσεις στα ερωτήματά μας.

 

Πηγή: childrenshealthdefense.org

Μετάφραση: Μαντάτα 

Σχόλια

  1. Τι μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι στους ανεμβολίαστους απο Διάσημους γιατρούς.(Video)

    .
    https://amazonios.net/ti-metadidoyn-oi-emvoliasmenoi-stoys-anemvoliastoys-apo-diasimoys-giatroys-video/

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου