Η Δύση στον σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας

του Paul Craig Roberts*

Αν τα δικαστήρια τηρήσουν τους εκλογικούς νόμους, η εκλογική απάτη στις αμφιλεγόμενες Πολιτείες θα αποδειχθεί και ο Τραμπ θα ανακηρυχθεί νικητής. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την απάτη στις ψήφους. Το ερώτημα είναι κατά πόσον ο Τραμπ, εν μέσω εχθρότητας από τα ΜΜΕ, βίας από τους Αντίφα και τους "Black Lives Matter" (BLM) και αδυναμίας των Ρεπουμπλικανών, θα έχει την υποστήριξη για να προχωρήσει τον αγώνα μέχρι τέλους.

Όποιος κι αν καταλήξει στον Λευκό Οίκο, η χώρα πλέον είναι ανεπανόρθωτα διχασμένη. Οι Αμερικανοί στις "κόκκινες" Πολιτείες αντιλαμβάνονται ότι η εκλογική απάτη είναι ένα πραξικόπημα εναντίον τους. Αντιλαμβάνονται ότι οι λευκοί έχουν δαιμονοποιηθεί ως ρατσιστές και εξελίσσονται σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας στη γη της ελευθερίας. Τους πήρε αρκετό χρόνο να το αντιληφθούν, αλλά η ξεδιαντροπιά της εκλογικής απάτης και η 100% συγκάλυψή της από τα ΜΜΕ, τους έφερε μπροστά στα μάτια τους το πόσο ευάλωτοι είναι ως "λευκοί ρατσιστές".

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι ότι οι Δημοκρατικοί και τα ΜΜΕ γνωρίζουν, όπως το γνωρίζουν και οι κόκκινες Πολιτείες, ότι έγινε κλοπή στις εκλογές. Αυτοί οργάνωσαν την κλοπή. Θεωρούν απαραίτητη την κλοπή, προκειμένου να ξεφορτωθούν τον Τραμπ, ο οποίος έχει δαιμονοποιηθεί ως ρατσιστής, σεξιστής, πράκτορας των Ρώσων και έχει ανακηρυχθεί από την Νάνσι Πελόσι ως εσωτερικός εχθρός, επειδή αρνείται να αποδεχθεί ότι τον έκλεψαν στις εκλογές.

Για τους Δημοκράτες, τα ΜΜΕ και τους φασίστες Αντίφα/BLM που διεξάγουν Νύχτες των Κρυστάλλων εναντίον επιχειρήσεων των λευκών, το να απαλλαγούν από τον Τραμπ είναι πιο σημαντικό από ένα δημοκρατικό αποτέλεσμα. Η εγκατάλειψη της δημοκρατίας από ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα καταδεικνύει ότι, όπως συνέβη και στη Ρώμη, η σημαντικότερη αξία πλέον είναι η εξουσία.

Αν επικρατήσει η απάτη, ποτέ ξανά δεν θα έχουμε ελεύθερες εκλογές στις ΗΠΑ. Οι εκλογές θα προγραμματίζονται έτσι ώστε να εξυπηρετούν την άρχουσα ελίτ, μέχρι που να απορριφθεί ακόμα και αυτό το πρόσχημα δημοκρατίας.

Σε προηγούμενα άρθρα είχα προβλέψει ότι αυτό το μίσος που έχει δημιουργηθεί εναντίον του Τραμπ θα φτάσει μέχρι και σε καλέσματα εκδίκησης εναντίον των υποστηρικτών του μετά την ενορχηστρωμένη ήτα του, και αυτό συνέβη:

https://www.breitbart.com/2020-election/2020/11/06/leftists-never-trumpers-begin-compiling-lists-of-trump-supporters/

https://www.breitbart.com/sports/2020/11/06/keith-olbermann-calls-for-tucker-carlsons-arrest/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+breitbart+%28Breitbart+News%29

https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/aoc_and_other_dems_vows_of_vengeance_on_trump_

Είχα προβλέψει επίσης, ότι τα ΜΜΕ θα αρνηθούν να δώσουν βήμα στον Τραμπ για να παρουσιάσει στον λαό τα επιχειρήματά του, και όντως:

https://www.breitbart.com/the-media/2020/11/05/abc-cbs-nbc-cut-away-from-president-trumps-live-remarks-on-election/

https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/newsmax-jeanine-pirros-show-cancelled-tonight-fox-news-found-going-report-election-fraud-video/

Ιδού πώς έχει η κατάσταση στην Αμερική σήμερα. Τα ΜΜΕ είναι 100% εναντίον των Αμερικανών υποστηρικτών του Τραμπ. Το ίδιο και το Δημοκρατικό Κόμμα, η CIA και το FBI. Τα ξένα ΜΜΕ είναι επίσης εναντίον των τραμπικών Αμερικανών. Ποιος λοιπόν είναι μαζί τους; Είναι απομονωμένοι. Και είναι και ανοργάνωτοι.

Σήμερα στην Αμερική, οι τραμπικοί Αμερικανοί δαιμονοποιούνται χειρότερα απ' ό,τι οι Εβραίοι στη ναζιστική Γερμανία. Πολύ λίγοι απ' αυτούς που απειλούνται έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της απειλής. Ένας Αυστραλός ανταποκριτής του περιοδικού Cronicles, στο τεύχος Νοεμβρίου 2020, έβαλε το ζήτημα στη σωστή του βάση. Ο ανταποκριτής έγραψε ότι καθώς η αριστερά έχει ταυτίσει το λευκό χρώμα με τον ρατσισμό, η λύση που απαιτείται για τον λευκό ρατσισμό "λογικά σημαίνει την πλήρη κατάργηση των ανθρώπων που ενσαρκώνουν" παθολογικό ρατσισμό.

Με άλλα λόγια, στρατόπεδα θανάτου.

Τα λογικά συμπεράσματα δεν πραγματοποιούνται πάντα, αλλά η λογική των αριστερών σημαίνει εμφύλιο πόλεμο. Δεν είναι οι δεξιοί που προκαλούν τον εμφύλιο πόλεμο. Είναι οι αριστεροί και το Δημοκρατικό Κόμμα, υποστηριζόμενοι από τις πόρνες των ΜΜΕ, οι οποίοι προκαλούν τον εμφύλιο πόλεμο. Και είναι οι τραμπικοί Αμερικανοί - η αποστερημένη εργατική τάξη - που δέχονται την επίθεση.

Το μίσος που δημιούργησαν οι πολιτικοί του Δημοκρατικού Κόμματος και οι αριστεροί εναντίον των "λευκών ρατσιστών" εγγυάται έναν εμφύλιο πόλεμο - κυρίως μεταξύ των λευκών - εκτός αν η δαιμονοποιημένη λευκή πλειοψηφία έχει τόσο πολύ υποστεί την κατήχηση της ενοχής που δεν θα είναι σε θέση να αντισταθεί.

Δεν είμαι αισιόδοξος. Στο προφητικό του βιβλίο "Το στρατόπεδο των Αγίων", ο Jean Raspail έδειξε πώς όταν οι άνθρωποι δαιμονοποιηθούν και πεισθούν για την ενοχή τους, η αριθμητική τους δύναμη δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Αυτό που βλέπουμε παντού στην Ευρώπη και στο Δημοκρατικό Κόμμα είναι η αποφασιστική πρόθεση να υπερκεράσουν τη λευκή πλειοψηφία με τα ανοιχτά σύνορα.

Αυτή η εγκληματική ηλιθιότητα βολεύει πολύ καλά την ισχυρή παγκόσμια ελίτ, οι οποία θέλει να βάλει τέλος στην εθνική κυριαρχία, και τα έθνη που πριν συγκροτούσαν μια χώρα να εξαλειφθούν από τη μαζική μετανάστευση.

Η παγκόσμια ελίτ είναι οργανωμένη και έχει άπειρα εκατομμύρια δολάρια με τα οποία χρηματοδοτεί την ατζέντα της. Τα λευκά της θύματα είναι ανοργάνωτα και δεν έχουν χρήματα, καθώς οι δουλειές έχουν μεταφερθεί στην Ασία και ίδιοι βυθίζονται όλο και περισσότερο στα χρέη.

Οι ξένες ορδές που εμποδίστηκαν από τον Charles Martel και έπειτα στις πύλες της Βιέννης, τώρα θα θριαμβεύσουν, με τη βοήθεια της Μέρκελ στη Γερμανία, του Μακρόν στη Γαλλία και της Προέδρου Καμάλα Χάρις.

Αν οι Δημοκρατικοί καταφέρουν να περάσει η απάτη των εκλογών του 2020, η Δύση και ο λευκός της πληθυσμός είναι τελειωμένοι.

Ας αρχίσουμε να γράφουμε τον επικήδειο.

* Ο Paul Craig Roberts είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Πολιτικής Οικονομίας

Πηγή: paulcraigroberts.org

Μετάφραση: Μαντάτα

Σχόλια