Ελικόπτερο επιτίθεται σε κυβερνητικά κτίρια στο Καράκας. Βίντεο


Ενώ συνεχίζονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις με την υποστήριξη των ΗΠΑ... 

Επίθεση με ελικόπτερο της αστυνομίας έγινε εχθές το απόγευμα σε κυβερνητικά κτίρια στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας, γεγονός που μπορεί να σημαίνει και τα προεόρτια πραξικοπήματος.

Από το ελικόπτερο έπεσαν 3 χειροβομβίδες εναντίον του Ανώτατου Δικαστηρίου, ενώ άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον του υπουργείου εσωτερικών, όπου έπεσαν 15 σφαίρες. Ο πρόεδρος της χώρας, Νικολά Μαδούρο, έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση όπου χρησιμοποιήθηκαν χειροβομβίδες "κολομβιανής προέλευσης και ισραηλινής κατασκευής".

Αργότερα κυκλοφόρησε βίντεο όπου ένας άνδρας ο οποίος δηλώνει αστυνομικός και ισχυρίζεται ότι ήταν ο πιλότος του ελικοπτέρου, εν μέσω οπλισμένων κουκουλοφόρων, έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Αγαπητοί αδερφοί, σας μιλάμε εκ μέρους του κράτους. Είμαστε ένας συνασπισμός στρατιωτικών, αστυνομικών και πολιτών, που αναζητούν μια ισορροπία και εναντιωνόμαστε σε αυτήν την προσωρινή, εγκληματική κυβέρνηση."
Δείτε το βίντεο με την επίθεση του ελικοπτέρου και αποσπάσματα από τη δήλωση του τρομοκράτη και του προέδρου Μαδούρο, εδώ.

Πηγή


Σχόλια