Ανεπιθύμητος στην χώρα μας ο Νεντανιάχου



Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη "Γασσάν Καναφάνι" ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Λαϊκού Μετώπου και του Δικτύου για τους Παλαιστίνιους κρατούμενους SAMIDOUN απευθύνει έκκληση στο δημοκρατικό λαό της Θεσσαλονίκης, σε κάθε αγωνιστή , στις μαζικές οργανώσεις της πόλης, στις πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης για μαζικό ξεσηκωμό. Η πραγματοποιηση ενός μεγάλου συλλαλητηρίου καταδίκης της επίσκεψης είναι το ελάχιστο χρέος αλληλεγγύης στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού.


Η επίσκεψή Νεντανιάχου στη χώρα μας με ατζέντα τα ενεργειακά αποτελεί μια νέα πρόκληση από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης. Της πιο φιλοσιωνιστικής -φιλοΗΠΑ-φιλοΝΑΤΟ κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος μας. Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, πιστή στον ευρωατλαντισμό της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας, υποτάσσει τη χώρα στα σχέδια του Ισραήλ των ΗΠΑ και τις ΕΕ. Επιδιώκει να μετατρέψει τη χώρα μας σε διαμετακομιστικό ενεργειακό κέντρο, από το οποίο θα περνούν οι κλεμμένοι από τον παλαιστινιακό λαό φυσικοί πόροι. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ ευλογούν με όλα τα μέσα αφού η κεντρική τους επιδίωξη είναι να ενισχύσουν τον ισχυρότερο χωροφύλακα τους στην περιοχή στον αγώνα τους ενάντια στον άξονα της αντίστασης που ονομάζουν και πάλι άξονα του κακού (Ιράν, Συρία κλπ) και να απωθήσουν στο περιθώριο την Ρωσία. Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη "Γασσάν Καναφάνι" τονίζει ότι το συμφέρον του ελληνικού λαού και της χώρας μας βρίσκεται στο πλευρό της Παλαιστίνης, στο πλευρό του άξονα της αντίστασης στη Μέση Ανατολή, στις χώρες και τους λαούς που μάχονται τις επεμβάσεις του αμερικανονατοϊκού ιμπεριαλισμού σε όλο το κόσμο.

Στις 15 του Ιούνη έχουμε μόνο ένα χρέος. Να νοιώσει ο Νεντανιάχου και ο Τσίπρας την καυτή ανάσα του λαού της Θεσσαλονίκης. Να καταλάβει εμπράκτως ότι ο ελληνικός λαός τρέφει αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης με τον παλαιστινιακό λαό και είναι αδιάλλακτος εχθρός των καταπιεστών του.
Απαιτούμε την διεθνή απομόνωση του Ισραήλ όσο συνεχίζει τα εγκλήματα του εναντίον του παλαιστινιακού λαού.

Έξω ο Νεντιανάχου απο την Ελλάδα
Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Όλοι στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη την Πέμπτη 15-6 στις 19:00 στο άγαλμα Βενιζέλου

Σχόλια