Έκαναν παρέα με αγόρια και τιμωρούνται με αποκεφαλισμό!


[Σχόλιο από τα Μαντάτα: Οι Δυτικοί "υπερασπιστές" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Συρία, τη Β. Κορέα, το Ιράν, τη Βενεζουέλα... κλπ... δεν έχουν να πουν λέξη για τον νο.1 απάνθρωπο κράτος του πλανήτη, αντιθέτως έχουν αναγάγει τη ΣΑ σε πολύτιμο συνεργάτη και σύμμαχο στη μάχη κατά της τρομοκρατίας (!!!) κρατώντας την στο απυρόβλητο χωρίς απολύτως καμία κύρωση και συνάπτοντας συμφωνίες δις δολαρίων για εξοπλιστικά προγράμματα!]

Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να αποκεφαλίσει 6 κορίτσια για "άσεμνη συμπεριφορά" με αγόρια φίλους τους.

Τα παιδιά διασκέδαζαν και χόρευαν σε φιλικό σπίτι για τα γενέθλια του ενός εκ των κοριτσιών, όταν τους "κάρφωσε" ένας γείτονας στη θρησκευτική αστυνομία και συνελήφθησαν. 

Τα αγόρια αφέθηκαν ελεύθερα με μια σύσταση να αποφεύγουν τη "θυματοποίηση" ενώ τα κορίτσια αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή δια αποκεφαλισμού. 

Στη Σαουδική Αραβία οι αποκεφαλισμοί, λιθοβολισμοί και σταυρώσεις είναι συνηθισμένες ποινές για τις γυναίκες που καταπατούν το νόμο της Σαρία. Οι εκτελέσεις γίνονται δημόσια σε κεντρικές πλατείες, ενώ τα ακέφαλα πτώματα παραμένουν για μέρες σε δημόσια έκθεση.

Η Σαουδική Αραβία είναι μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, ενώ πρόσφατα εκλέχθηκε και μέλος της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Γυναικών!

Σχόλια