Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εξαρχία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων


Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» προέβη σήμερα σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Εξαρχία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που βρίσκεται στην Πλάκα.



Με αυτή μας την κίνηση, θέλαμε να ενώσουμε τις φωνές μας με αυτές των Παλαιστίνιων αδερφών μας, που αντιδρούν στην παραχώρηση της περιουσίας του Πατριαρχείου σε Σιωνιστικά χέρια και να καταδικάσουμε με την σειρά μας τις πρακτικές που ακολουθεί ο Πατριάρχης Θεόφιλος Γ’.
Στο ψήφισμα που διαβάστηκε στους παρευρισκόμενους και θυροκολλήθηκε στις εισόδους της Εξαρχίας, το οποίο ήταν γραμμένο στα ελληνικά και στα αγγλικά θέσαμε τα παρακάτω αιτήματα:

-Την άμεση απομάκρυνση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων.
-Την άμεση διακοπή οποιασδήποτε δοσοληψίας Παλαιστινιακής γης για οποιαδήποτε εκμετάλλευση.
-Την επαναπροσέγγιση και αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ του Πατριαρχείου και του Αραβοχριστιανικού κόσμου.
-Την άμεση διακοπή οποιασδήποτε συνεργασίας του Πατριαρχείου με εταιρείες-βιτρίνα της ακροδεξιάς οργάνωσης εποίκων «Ατερέτ Κοναχίμ».
-Καμιά υποταγή σε εκβιασμούς με σκοπό το ξεπούλημα Παλαιστινιακής γης.
-Την άμεση ανάληψη ευθύνης από την Ελληνική κυβέρνηση
.

Παράλληλα παραχωρήσαμε συνεντεύξεις στην ErtOpen και στο Zougla.gr μέσα από τα οποία φροντίσαμε να γνωστοποιήσουμε το θέμα.

Ακούστε το ηχητικό στη σελίδα του Μετώπου Καναφάνι.

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» θα συνεχίσει την δράση του με στόχο να μάθει ο ελληνικός λαός όλες τις εχθρικές πράξεις προς τους Παλαιστίνιους που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας και εφαρμόζει η ηγεσία του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου αλλά και η Ελληνική Κυβέρνηση

Θεόφιλε παραιτήσου!!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»

Σχόλια