Τα εγκλήματα πολέμου ως πολιτική, ή, η κατάκτηση ως απελευθέρωση!


Παρά τα φαινόμενα και τις διαφορετικές ιδεολογίες, ο SDF των Κούρδων και ο ISIS αποτελούν περιουσιακά στοιχεία των Δυτικών μυστικών υπηρεσιών στη Συρία.


Κανένας από τους δύο δεν θα υπήρχε στη Συρία, χωρίς τη Δύση και τους συμμάχους της και αμφότεροι εργάζονται για την διάλυση της χώρας.

Ο αντιδημοκρατικός πληρεξούσιος της Αυτοκρατορίας, ο SDF δεν νικάει τον πληρεξούσιο των ΗΠΑ, ISIS. Απλώς τον αντικαθιστά.

Θα αναρωτηθεί κάποιος, πώς δύο φαινομενικά αντιτιθέμενες τρομοκρατικές ομάδες μπορούν να έχουν κοινό στρατηγικό σκοπό. Η απάντηση μπορεί να μην είναι γνωστή ούτε στους ίδιους τους μαχητές και, σίγουρα, δεν είναι γνωστή στους περισσότερους Καναδούς, των οποίων οι φόροι χρηματοδοτούν τους τρομοκράτες.

Ας δούμε τις ομοιότητες ανάμεσα στις δύο ομάδες:
- Και οι δυο επιδιώκουν να "επιβάλουν τη βούλησή τους" με παράνομο τρόπο στη Συρία και πετυχαίνουν να καταστρέψουν τη Συρία, ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Σύρων πολιτών.
- Και οι δύο επιθυμούν τον διαμελισμό της Συρίας.
- Και οι δύο απαιτούν και λαμβάνουν υποστήριξη από τα ίδια εχθρικά κράτη.
- Και οι δύο εμπλέκονται σε δραστηριότητες παράνομες υπό το Διεθνές Δίκαιο και αξιόποινες σύμφωνα με τις αρχές της Νυρεμβέργης.

Ο ISIS/Daesh εξυπηρετεί την στρατιωτική στρατηγική "ορίζω την περιοχή". Η Αυτοκρατορία πρώτα "μολύνει" μια περιοχή με τρομοκράτες, μετά καταστρέφει την περιοχή με το πρόσχημα ότι "πολεμά τους τρομοκράτες", στη συνέχεια διοχετεύει τους τρομοκράτες σε άλλο μέρος και μετά αντικαθιστά τους αρχικούς τρομοκράτες με νέους τρομοκράτες-κατακτητές, τους οποίους βαφτίζει "απελευθερωτές".

Στο βίντεο που υπάρχει στο παρακάτω άρθρο, ο Σύρος δημοσιογράφος Nasser Atta περιγράφει πώς ένα κομβόι του ISIS "μεταφέρει 4.500 μαχητές και τις οικογένειές τους που αφήνουν τη Ράκκα, μετά από συμφωνία με τις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ Κουρδικές δυνάμεις".


H δημοσιογράφος Sharmine Narwani περιγράφει αυτήν τη στρατηγική ως εξής:
"Ακολουθήστε το πετρέλαιο: Ο ISIS ήταν πάντοτε όργανο των ΗΠΑ, με αποστολή να καταλαμβάνει περιοχές και να σχεδιάζει νέα σύνορα για να έρθουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους να τα απελευθερώσουν. Η κατάκτηση με το προσωπείο της απελευθέρωσης."


Οι Δυτικοί και οι σύμμαχοί τους δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη Συρία. Είναι το πρόβλημα και όχι η λύση. Οι επεμβάσεις τους αποτελούν εγκλήματα πολέμου στη θέση της πολιτικής.

Σχόλια