Αυτό είναι το βίντεο των τζιχαντιστών του Ιντλίμπ που λογόκρινε το youtube


Μόλις άρχισαν να παίρνουν τ' απάνω τους τα Μαντάτα, άρχισαν και οι αναφορές!
Δύο απανωτά "κρούσματα" στις 28/3 στο youtube!


Το πρώτο αφορούσε το μήνυμα του ηγέτη της Χεζμπολά, που έλεγε ότι η εκδίκηση για τη δολοφονία του στρατηγού Σολεϊμανί δεν αφορά τους Αμερικανούς απλούς πολίτες και ότι κανένας άμαχος δεν πρέπει να πειραχτεί!
Το βίντεο αυτό επανήλθε μετά από αίτημά μας για επανεξέταση, καθώς δεν παραβιάζει κανέναν από τους "όρους της κοινότητας" και βρίσκεται εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=j2WqFnDc130

Το δεύτερο βίντεο κατέβηκε από το Youtube με την αιτιολόγηση ότι προβάλει "ρητορική μίσους"!

Πρόκειται για ένα μήνυμα των αποκεφαλιστών τζιχαντιστών του Ιντλίμπ, που απειλούσαν ότι "θα θερίσουν κεφάλια για να επιβάλουν τη σαρία" και η φράση αυτή είχε επιλεγεί για τον τίτλο του βίντεο.

Έγινε και πάλι αίτημα για επανεξέταση της απαγόρευσης, εξηγώντας ότι σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε τη Συρία που πολεμά για να εξαλείψει αυτούς που κάνουν αυτήν τη "ρητορική μίσους" (τι καλά να έμεναν μόνο στη "ρητορική"...) και που άλλοι τους υποστηρίζουν, τους χρηματοδοτούν και τους προωθούν ονομάζοντάς τους "μετριοπαθείς". Ως "κίνηση καλής θέλησης", προσφερθήκαμε να αλλάξουμε τον τίτλο προς το... μετριοπαθέστερο.

Αυτή τη φορά όμως, "Το αίτημα επανεξέτασης απορρίφθηκε"!!!

Ενοχλήθηκε λοιπόν το youtube, γιατί προβάλαμε, λέει, "ρητορική μίσους" και γι' αυτό κατέβασε το βίντεο.  Δεν φαίνεται να ενοχλείται όμως που τ' αφεντικά του στηρίζουν και χρηματοδοτούν αυτούς που έχουν σπείρει το μίσος και τον θάνατο στη Συρία! 


Το βίντεο που λογοκρίθηκε μπορείτε να το δείτε εδώ. Σε άλλη πλατφόρμα, γιατί "το καλό το παλικάρι..." Σαφώς και υπάρχει "ρητορική μίσους" από μέρους των τζιχαντιστών, αφού αυτό που επαναλαμβάνουν διαρκώς είναι ότι θα "θερίσουν κεφάλια" για να επιβάλουν τον νόμο της σαρία στη Συρία. Και, όπως είναι γνωστό, δεν περιορίζονται στη ρητορική... 

Αυτούς πολεμά ο στρατός του Άσσαντ στο Ιντλίμπ και αυτό πρέπει να αποσιωπηθεί για να συνεχίσουν κάποιοι να πουλάν το παραμύθι των "μετριοπαθών" αγωνιστών και του "αιμοσταγούς" δικτάτορα!

Σχόλια