"Plandemic 2: Η κατήχηση". Tο "επικίνδυνο" βίντεο διαγράφηκε οριστικά από το YouTube


Οριστικά διαγραμμένο πλέον από το κανάλι μας στο YouTube, είναι το ντοκιμαντέρ Plandemic 2: Η κατήχηση!

Ακολουθώντας τη μοίρα του πρώτου Plandemic, από το οποίο φρόντισε η... αγαπημένη μας πλατφόρμα να μην αφήσει ούτε ίχνος, το Plandemic 2 είχε μια σύντομη, αλλά αρκετά περιπετειώδη ιστορία στο κανάλι μας στο YouTube.
Αρχικά, το YouTube το κατέβασε σχεδόν αμέσως μόλις αναρτήθηκε, στις 4 Σεπτεμβρίου. Υποβάλαμε ένσταση, και -ω του θαύματος!- έγινε δεκτή και το βίντεο επανήλθε με περιορισμό ηλικίας. 

(Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι ο περιορισμός ηλικίας είναι το νέο όπλο στη φαρέτρα του YouTube, για να περιορίζει την απήχηση των βίντεο που δεν εναρμονίζονται με το κυρίαρχο πολιτικό "αφήγημα" - κοινώς, τους χαλάν το παραμύθι! Σκεφτείτε, από πού κι ως πού το Plandemic να θεωρείται "ακατάλληλον δι' ανηλίκους"; Απλώς, όταν ένα βίντεο έχει περιορισμό ηλικίας, τότε δεν μπορεί να το δει κανείς παρά μόνον αν συνδεθεί με τον λογαριασμό του στο Google, ώστε να μπορεί το YouTube να διαπιστώσει, λέμε τώρα, ότι είναι όντως ενήλικας. Αν μπει χωρίς να συνδεθεί ή αν δεν έχει, βρε αδερφέ, λογαριασμό Google - δεν είναι υποχρεωτικό να έχει όλος ο κόσμος - τότε δεν μπορεί να το δει.)

Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, εχθές το βράδυ (3/12), και ενώ περιμέναμε μια απάντηση στην ένσταση που υποβάλαμε από 30/11 για τη διαγραφή της ομιλίας του Δρ Μπακντί (την οποία απάντηση ακόμα περιμένουμε…) μας ήρθε το "φιρμάνι" από το YouTube ότι το Plandemic 2: Η κατήχηση ΞΑΝΑδιαγράφηκε! Ο λόγος; Προσπερνώντας τις... σάλτσες περί "ιατρικής παραπληροφόρησης", ο λόγος είναι ότι το YouTube, πολύ απλά, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ κάθε άποψη που θέτει υπό αμφισβήτηση την πολιτική του Π.Ο.Υ. και των τοπικών αρχών για τους εμβολιασμούς! 

Αυτός ο κανονισμός, βέβαια, ίσχυε και τον Σεπτέμβρη, όταν μετά την ένστασή μας το YouTube επανέφερε το βίντεο, ομολογώντας ότι δεν παραβιάζει τις "οδηγίες της κοινότητας". Τι μεσολάβησε στο μεταξύ; Το μόνο που άλλαξε είναι ότι τώρα κάποια εμβόλια για την COVID-19 είναι στην τελική ευθεία για να βγουν στην αγορά, και ο κόσμος πρέπει να πειστεί γι' αυτά και να δεχτεί να γίνει το ανθρώπινο πειραματόζωο στο μεγαλύτερο σε έκταση πείραμα που έχει γίνει σε ανθρώπους στην Ιστορία της ανθρωπότητας! Και μάλιστα εν αγνοία τους, πιστεύοντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο κάνουν κάτι καλό για την υγεία τους και για το κοινωνικό σύνολο. Πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο που, για να πετύχει, πρέπει κάθε αντίθετη φωνή να φιμωθεί. Πώς αλλιώς θα δημιουργηθεί στον κόσμο η ψευδαίσθηση της καθολικής ομοφωνίας και συναίνεσης της επιστημονικής κοινότητας; 

Δεν έχει καμία σημασία για τους "θεματοφύλακες" της επιστημονικής "αλήθειας" ότι όλο και περισσότεροι επιστήμονες εκφράζουν πολύ σοβαρές αντιρρήσεις για τα νέα εμβόλια και τον τρόπο κατασκευής - και επιβολής τους. Δεν έχει καμία σημασία ότι κορυφαίοι επιστήμονες ζητούν να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ όλες οι δοκιμές, χαρακτηρίζοντάς τες ανήθικες και επικίνδυνες για την υγεία όσων συμμετέχουν σ' αυτές! Όλα αυτά είναι δευτερεύοντα, αυτό που προέχει είναι να προωθηθεί η επίσημη πολιτική με όσο γίνεται λιγότερες αντιδράσεις από την κοινωνία.

Γι' αυτό, αυτή τη φορά, η ένστασή μας απορρίφθηκε και το Plandemic 2 διαγράφηκε οριστικά από το κανάλι μας. 

Για την ιστορία, και επειδή συνοψίζει την περιπέτεια του ντοκιμαντέρ, η ένσταση που υποβάλαμε έλεγε τα εξής:

Θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι το βίντεο αυτό το καταργήσατε πρώτη φορά στις 4/9. Υπέβαλα αίτημα επανεξέτασης, λέγοντας ότι το βίντεο "δεν διαδίδει ψευδείς πληροφορίες, αφού όλα όσα αναφέρονται τεκμηριώνονται είτε από δημοσιευμένα έγγραφα είτε από δημόσιες δηλώσεις των ίδιων των προσώπων που σχολιάζονται." Το επαναφέρατε στις 7/9, με περιορισμό ηλικίας, απαντώντας μου επί λέξει: "while your video does not violate our Community Guidelines, it may not be appropriate for a general audience. We have therefore age-restricted your video." 
Στις 6/10 πάλι το βίντεο καταργήθηκε και επανήλθε την ίδια μέρα με περιορισμό ηλικίας, προτού προλάβω να υποβάλω ένσταση. Επικαλούμαι τη δική σας απόφαση ότι το βίντεο αυτό δεν παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας και παρακαλώ πολύ να το επαναφέρετε οριστικά.

Φυσικά, δεν έχουμε σκοπό να... παρακαλάμε μια ζωή το YouTube, ούτε να ασχολούμαστε κάθε τρεις και λίγο με τις αυθαιρεσίες και τις απαγορεύσεις του! Το κανάλι Μαντάτα έχει ήδη αρχίσει να "μετακομίζει" στην ανεξάρτητη πλατφόρμα Brighteon και σύντομα αυτή η μετακόμιση θα ολοκληρωθεί. Εκεί, μπορείτε να δείτε και το Plandemic 2: Η κατήχηση, όπως και άλλα πολλά ενδιαφέροντα βίντεο που κατά καιρούς έχουμε αναρτήσει στο YouTube.  

Όσο κι αν οι λεγόμενες "BigTech" θεωρούν ότι έχουν τη μονοκρατορία, εναλλακτικές υπάρχουν και έχουμε σκοπό να τις εξαντλήσουμε! Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις μας μέσω του μπλογκ και της σελίδας μας στο facebook και, αν μας τα κλείσουν κι αυτά, πάλι κάποιον άλλον τρόπο θα βρούμε!

Σχόλια

  1. Plandemic 2: Η Κατήχηση

    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/12/plandemic-2_11.html

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου