Καταγγελία στη Χάγη κατά του εμβολιαστικού διαβατηρίου


Προειδοποιητική επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας R. Speranza και στον Πρωθυπουργό Mario Draghi για να σταματήσει το νομοθετικό διάταγμα σχετικό με τα διαβατήρια εμβολιασμού.

Η προειδοποιητική επιστολή προέρχεται από τον σύλλογο «Eretico» (Ο Αιρετικός), υπό την προεδρία του δικαστή Dr. Angelo Giorgianni, που είναι και Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής (OMV).

Η επιστολή υπογράφηκε επίσης από 24 γιατρούς μαζί με την Ένωση Καταναλωτών και Παρόχων Ολοκληρωμένης Ιατρικής (SUOMI).
Αντικείμενο της επιστολής είναι η προειδοποίηση προς τον Ντράγκι και τον Σπεράντσα να σταματήσουν το νομοσχέδιο που θα εισάγει διαβατήρια εμβολιασμού.

Το διαβατήριο εμβολιασμού, σύμφωνα με το νομοθετικό διάταγμα, θα χρειάζεται από τους Ιταλούς για να μετακινηθούν μεταξύ διαφορετικών περιοχών και θα πρέπει να πιστοποιεί αρχικά την κατοχή τουλάχιστον μιας από τις ακόλουθες προϋποθέσεις: να έχουν εμβολιαστεί, να έχουν ασθενήσει (και αποθεραπευτεί) από Covid πριν από λιγότερους από έξι μήνες ή να έχουν ένα αρνητικό διαγνωστικό τεστ, εντός των προηγούμενων 48 ωρών.

Για αυτούς τους λόγους, ο δικαστής Giorgianni κινείται για να σταματήσει τις προθέσεις των Σπεράντζα και Ντράγκι λέγοντας ότι σκοπεύει να προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στη Χάγη, εάν δεν σταματήσει το νομοσχέδιο για το διαβατήριο εμβολιασμού.

Ο Δρ Giorgianni είχε ήδη εκφραστεί για το θέμα δηλώνοντας ότι «ο πολιτικός και δημόσιος λόγος για τα εμβόλια χαρακτηρίζεται από βίαιο στιγματισμό όσων αρνούνται την ένεση. Όλα αυτά υποδηλώνουν ένα μελλοντικό σενάριο πιθανής δίωξης ή αποκλεισμού από τη δημόσια ζωή των μη εμβολιασμένων. Η ιστορία διδάσκει ότι τα διαβατήρια ή τα δελτία ταυτότητας που διακρίνουν τους «καλούς» από τους «κακούς» και ο δημόσιος εξοστρακισμός των «κακών» μπορεί να οδηγήσουν σε τεράστιες θηριωδίες». 

Ως εκ τούτου, ο δικαστής Giorgianni αγωνίζεται για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και για το σεβασμό του Συνταγματικού Χάρτη που προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ελεύθερη κυκλοφορία, που θα περιοριζόταν με την εισαγωγή του διαβατηρίου εμβολιασμού.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο OMV είναι μια ένωση που ασχολείται με την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής και όλων των δικαιωμάτων που σχετίζονται με την προστασία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, τα οποία έχουν περιοριστεί και καταπατηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μετάφραση: Γιάννης Αυγουστάτος

Πηγή: fai.informazione.it 

Δείτε επίσης:  

Τα μέτρα κατά της επιδημίας COVID-19 και οι "ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ". O Angelo Giorgianni στο Διεπιστημονικό Συνέδριο  

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ζωής (ΠΟΖ) Προκαλεί τον Π.Ο.Υ. και την ΝΤΠ  


Σχόλια