Μέτωπο Καναφάνι: Κανένας και καμία στην διαδήλωση που καλεί το ΚΕΕΡΦΑ προς την Ισραηλινή Πρεσβεία το Σάββατο 22/5!

 

Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί όλα τα προηγούμενα χρόνια, κάποιοι έχουν το θράσος, ως μέρος του βρώμικου ρόλου που διαδραματίζουν, να συνεχίζουν προκλητικά να παριστάνουν τους θεματοφύλακες του Παλαιστινιακού ζητήματος στην Ελλάδα. 

Οι παρακρατικές οργανώσεις που δούλεψαν την πορτοκαλί επανάσταση της Ουκρανίας, την αποσταθεροποίηση των χωρών της Μέσης Ανατολής και την ισοπέδωσης της Συρίας, έχουν αποκαλυφθεί στον ελληνικό λαό ο οποίος συνολικά τους έχει καταδικάσει. Οι ίδιοι τώρα καλούν σε συγκέντρωση "υπέρ της Παλαιστίνης" και αφού πρώτα συμμετείχαν στις προηγούμενες συγκεντρώσεις με την 3αστερη σημαία του FSA (πράκτορες, προδότες και μισθοφόροι του Ιμπεριαλισμού και του Σιωνισμού μέσα στην Συρία) σε μία προσπάθεια να βάλουν το στίγμα τους και να τις καπελώσουν. 

Η εκτίμηση μας για την δυναμική ενεργοποίηση τους (που περιλαμβάνει τους πρόσφυγες από την Συρία που ελέγχουν) είναι πως έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα κλίμα συμπάθειας στα πλαίσια της νέας Ιμπεριαλιστικής επίθεσης που προετοιμάζεται απέναντι στην Συρία. Επίσης, εντάσσεται μέσα στην προσπάθεια να ταυτιστεί το Παλαιστινιακό ζήτημα ως Τουρκικό για την νέα προδοσία που ετοιμάζεται. 

Καλούμε τους φίλους της Παλαιστίνης, να μην πέσουν στην νέα παγίδα που στήνεται και έχει για ακόμα μία φορά ως εκφραστή το ΣΕΚ! Καταγγέλλουμε το ΣΕΚ ως μία δύναμη με παρακρατικό ρόλο, δημιουργία των μυστικών υπηρεσιών και καλούμε τους φίλους της Παλαιστίνης να μην δώσουν καμία συμμετοχή σε οποιαδήποτε καλέσματα αυτής της παρακρατικής Οργάνωσης. 

Επίσης προς τους Παλαιστίνιους αδερφούς μας κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας τους ότι δεν είναι όλοι φίλοι της Παλαιστίνης το ίδιο! Κάποιοι χρησιμοποιούν το παλαιστινιακό ζήτημα και τα εγκλήματα που διεξάγει το Ισραήλ, για να στρώσουν το χαλί στα νέα Ιμπεριαλιστικά εγκλήματα που ετοιμάζονται. Η λαθεμένη πεποίθηση πως "όποιος βοηθάει, καλός να έρθει" βάζει ακόμα ένα εμπόδιο στην ελληνοπαλαιστινιακή αδερφοσύνη που με τόσες δυσκολίες προσπαθούμε να υπερασπιστούμε. 

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» 


 

Σχόλια