Δρ Σουκαρίτ Μπακντί: Προς Θεού, μη συνεχίζετε τους γενετικούς εμβολιασμούς! (βίντεο)


Σ' αυτήν την πολύ σημαντική συνέντευξη, ο Δρ Μπακντί εξηγεί με πολύ απλά λόγια πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και για ποιον λόγο τελικά τα γενετικά εμβόλια, είτε είναι mRNA
όπως της Pfizer/Biontech και της Moderna είτε DNA όπως της AstraZeneca και της Johnson & Johnson, είναι σχεδόν αναπόφευκτο να προκαλέσουν θρομβώσεις στο αίμα, οι οποίες θα οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες και θανάτους. Ο Δρ Μπακντί απευθύνει έκκληση σε όσους δεν εμβολιάστηκαν ακόμα κατά της COVID-19 να μην το πράξουν και σε όσους έλαβαν την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση, να μη συνεχίσουν με επόμενους εμβολιασμούς.


Το αρχικό βίντεο (χωρίς υπότιτλους) μπορείτε να το δείτε εδώ: https://rumble.com/vfpgoh-dr.-bhakdi-interview.html

Μετάφραση - υποτιτλισμός: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών

Σχόλια

  1. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν κλινικές μελέτες για μέσο μακροπροθεσμες επιπτώσεις του εμβολίου στον ανθρώπινο οργανισμό γιατί θα πρέπει να εμβολιαστω? Μήπως το μεγάλο ζητούμενο είναι μια πιθανή κρίση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικου συστήματος λόγω της πανδημίας και έβγαλαν τα εμβόλια στη κατανάλωση αδιαφορώντας για το πόσοι άνθρωποι θα μπορούσε να πεθάνουν η και να ασθενησουν αργότερα από αυτά.? Μήπως τα κέρδη των Μετοχων έχουν μπει πιο πάνω από την ανθρώπινη ζωή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου