S. Bhakdi: Επείγον μήνυμα προς εμβολιασμένους και μη

Επείγον μήνυμα του Δρ Μπακντί, προς εμβολιασμένους και μη:
Οι εμβολιασμοί COVID πρέπει να σταματήσουν άμεσα!

 

Ο καθηγητής μικροβιολογίας, Δρ Σουκαρίτ Μπακντί, εξηγεί τα ευρήματα πρόσφατων επιστημονικών ερευνών, σύμφωνα με τα οποία:

  • Ο ιός SARS-CoV-2 δεν είναι κάτι "εντελώς καινούργιο" για τον οργανισμό μας. Παρατηρήθηκε ότι άτομα που μολύνθηκαν από αυτόν, ακόμα και ασυμπτωματικά, εμφάνισαν μια πολύ γρήγορη απόκριση του ανοσοποιητικού, με παραγωγή αντισωμάτων μνήμης (IgG, IgA) που σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό τους αναγνώρισε αυτόν τον ιό και δεν τον αντιμετώπισε όπως θα αντιμετώπιζε έναν νέο, άγνωστο ιό.
  • Η πρωτεϊνή ακίδα που παράγουν τα "εμβόλια" COVID εκφράζεται στα κύτταρα που επικαλύπτουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό να αντιδρά με συνδυασμένη επίθεση όλων των μηχανισμών του (αντισώματα, λεμφοκύτταρα, λευκοκύτταρα). Είναι μια κατάσταση πρωτοφανής για τα ιατρικά δεδομένα, η οποία δημιουργήθηκε εξαιτίας των γενετικών εμβολίων, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η οργάνωση Doctors for COVID Ethics, στην οποία συμμετέχει και ο Δρ Μπακντί, έχει εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με αυτά τα ευρήματα, η οποία έχει σταλεί σε χιλιάδες γιατρούς και επιστημονικούς φορείς σε όλο τον κόσμο. Η ανακοίνωση αυτή έχει μεταφραστεί στα ελληνικά από τον Τομέα Υγείας του ΕΠΑΜ και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ:

4 Νέα Επιστημονικά Ευρήματα Δείχνουν την Μη Αναγκαιότητα και την Επικινδυνότητα των Εμβολίων COVID-19 

Στην ανακοίνωση υπάρχουν και όλες οι παραπομπές για τις επιστημονικές μελέτες που αναφέρονται. 

Μετάφραση - υποτιτλισμός - σχολιασμός: Μαντάτα Από Έξω

Σχόλια