A. Fauci: ομολογεί την απάτη και προαναγγέλλει τη συνέχισή της


Συζήτηση του Δρ. Άντονι Φάουτσι, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) των ΗΠΑ και επικεφαλής ιατρικού συμβούλου του Προέδρου των ΗΠΑ με τον Στήβεν Μόρρισον, ανώτερο αντιπρόεδρο του Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών, στις 3 Αυγούστου 2021.

Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το "Αντιιικό Πρόγραμμα για Πανδημίες" που έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ, με αρχική χρηματοδότηση από την κυβέρνηση Μπάιντεν 3,2 εκατ. $.

Μεταξύ των εταιρειών που, όπως λέγεται, έχουν "προβάδισμα" στην ανάπτυξη αντιιικών φαρμάκων για την COVID-19, είναι οι εταιρείες Merk, Pfizer (φυσικά), Rosche και Altea.

Ολόκληρη τη συζήτηση μπορείτε να τη διαβάσετε (στα Αγγλικά) εδώ:

https://www.csis.org/analysis/conversation-dr-anthony-fauci-antiviral-program-pandemics

Ξεχωρίσαμε κάποια σημεία, στα οποία ο κ. Φάουτσι ομολογεί ότι:

  • Με τη σωστή φαρμακευτική αγωγή στην αρχή της νόσησης, ο "θανατηφόρος ιός" SARS-COV-2 έχει την εικόνα και την εξέλιξη ενός κοινού κρυολογήματος - ξεχνώντας να απολογηθεί σε όσους (τσαρλατάνους αντιεπιστήμονες) το φώναζαν αυτό από την αρχή της πανδημίας!
  • Για να εφαρμοστούν οι αντιιικές θεραπείες, χρειάζονται τεστ που να μπορούν να διακρίνουν τον SARS-COV-2 από τους ιούς της γρίπης και άλλους παθογόνους παράγοντες! (Ενώ όλα τα πρωτόκολλα COVID που έχουν επιβληθεί στα νοσοκομεία, μπορούσαν μια χαρά να εφαρμόζονται χωρίς να γνωρίζουν ποια νόσο θεραπεύουν!) Είναι γνωστό άλλωστε ότι το CDC πρόσφατα εξέδωσε νέα οδηγία, ότι θα σταματήσει τη χρήση των PCR για τη διάγνωση της COVID-19 από 1/1/22, όπου και σε αυτήν -εμμέσως πλην σαφώς- ομολογείται η αδυναμία του τεστ να διακρίνει τον SARS-COV-2 από τους ιούς της γρίπης.
  • Γίνονται μελέτες για την ανάπτυξη ενός "πολυεμβολίου" (ή μάλλον... "παν-εμβολίου") το οποίο θα προφυλάσσει από πάσα νόσο και μαλακία!

Ακολουθεί η μετάφραση των αντίστοιχων αποσπασμάτων. Απολαύστε υπεύθυνα!

Φάουτσι: Εξετάζουμε έναν διαφορετικό τύπο προφίλ τώρα. Εξετάζουμε μια από του στόματος χορηγούμενη αγωγή, διάρκειας ίσως 7 έως 10 ημερών, σε άτομα που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο της λοίμωξης, πριν φτάσουν στον αλυσιδωτό κύκλο γεγονότων που οδηγούν στην ανώμαλη δραστηριότητα, στη φλεγμονώδη αντίδραση που σκοτώνει τους ανθρώπους, επειδή γνωρίζουμε τώρα από τη μεγάλη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει με τη φροντίδα αυτών των ατόμων ότι αν μπορέσουμε να εμποδίσουμε τον ιό να φτάσει στους ανώτερους αεραγωγούς, να μην κατέβει στους πνεύμονες και σε άλλα οργανικά συστήματα, μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που μπορεί να είναι μια καταστροφική ασθένεια και να την κάνουμε μια προσέγγιση τύπου κοινού κρυολογήματος των ανώτερων αεραγωγών, κάτι που είναι πραγματικά αυτό που πρέπει να κάνουμε. Χρειάζεται να εξουδετερώσουμε τον ιό μόνο για περίπου επτά έως 10 ημέρες, αντί για μια ζωή, όπως πρέπει να κάνουμε με τον HIV.

[…]

Μόρρισον: Θα ήθελα να σας ρωτήσω, ξέρετε, για να μπορέσετε να παρέμβετε αποτελεσματικά τις πρώτες επτά ημέρες, ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει ότι είναι άρρωστος. Πρέπει ο ασθενής να εξεταστεί για να ξέρει ότι είναι άρρωστος. Και οι εξετάσεις μας έχουν μειωθεί σε λιγότερο από μισό εκατομμύριο τεστ την ημέρα σε όλη τη χώρα. Μήπως αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να - αν πρόκειται να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση των κοκτέιλ αντιιικών φαρμάκων που έρχονται γρήγορα και διακόπτουν την αντιγραφή, θα πρέπει να επανεξετάσουμε ολόκληρη την εθνική στρατηγική εξετάσεων;

Φάουτσι: Σίγουρα ναι. Και ο λόγος είναι ότι, ιδιαίτερα αν φτάσουμε στην περίοδο της γρίπης όπου οι άνθρωποι εμφανίζουν πολύ παρόμοια συμπτωματολογία, θα χρειαστούμε ένα τεστ που θα μας το πει αμέσως: Είναι γρίπη; Πρόκειται για SARS-CoV-2; Ή μήπως πρόκειται για κάτι άλλο - ό,τι κι αν είναι αυτό; RSV, παραϊνφλουένζα, ρινοϊός, οτιδήποτε. Εάν πρόκειται να εφαρμοστεί αποτελεσματικά ένα αντιιικό πρόγραμμα, πρέπει να έχουμε ακριβή και έτοιμα προς χρήση, εύκολα εφαρμόσιμα διαγνωστικά. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, Steve, αν το σκεφτείς, θα χορηγούσατε ποτέ τριπλό συνδυασμό αντιιικού σε άτομο που έχει μολυνθεί από τον ιό HIV, αν δεν ξέρατε ότι έχει μολυνθεί από τον ιό HIV; Είναι το ίδιο πράγμα. Οπότε πάνε χέρι-χέρι. Πρέπει να κάνετε διάγνωση πριν το κάνετε αυτό. 

[...]

Φάουτσι: [...] όλα αυτά αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ετοιμότητας για πανδημία, το οποίο συνδέεται με ένα ακόμη ευρύτερο και μεγαλύτερο σχέδιο ετοιμότητας για τα εμβόλια, για το οποίο ξέρω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή σε άλλο πλαίσιο, δηλαδή για την προσέγγιση πρότυπου παθογόνου για την ταχεία ανάπτυξη εμβολίων κατά οποιουδήποτε παθογόνου οποιασδήποτε οικογένειας. Το πρόγραμμα αυτό, μαζί με το αντιιικό πρόγραμμα, μαζί με την επέκταση του διαγνωστικού προγράμματος, αποτελεί μέρος του ευρύτερου συνολικού σχεδίου για την προετοιμασία για πανδημίες. Ήθελα απλώς να αναφέρω ότι δεν είναι στο κενό τα αντιιικά. 

Μετάφραση - σχολιασμός: Μαντάτα Από Έξω 

Σχόλια