Αδωνις Γεωργιάδης: Τι αξία έχει ένα παρθένο δάσος μπροστά στα ευρώ;

Το παρακάτω απόσπασμα το "αλιεύσαμε" από το διαδίκτυο. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της κυβέρνησης της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνει ότι του είναι "παντελώς ακατανόητο" για ποιο λόγο ο δήμος Βόρειας Κέρκυρας και οι δημότες προτιμούν να παραμείνει ως έχει "αυτό το πράμα" (δηλ. ένα παρθένο δάσος) και να μη γίνει πολυτελές ξενοδοχείο, για να κάνουν τις διακοπές τους οι λεφτάδες!


Προφανώς, το απόσπασμα είναι από πέρυσι το καλοκαίρι και η αναφορά είναι στο δάσος της περιοχής Ερημίτης στην Κέρκυρα, το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός σε λιγότερο από ένα μήνα μετά από μια κυβερνητική φιέστα με τους επιχειρηματίες που σχεδίαζαν να επενδύσουν στην περιοχή. Τότε ήταν που ο Μητσοτάκης είχε κάνει την "προφητική" δήλωση ότι "κάποια στιγμή το δάσος θα καεί" και δεν κινήθηκε κανένας εισαγγελέας ούτε όταν έκανε τη δήλωση ούτε όταν η "προφητεία" εκπληρώθηκε!


Σχόλια

  1. Βλέπω τον Θεοχάρη να χαμογελάει με νόημα και κάτι άλλους δίπλα που γνώριζαν την συνέχεια για το μέλλον του παρθένου δάσους. εσύ τι λές εισαγγελέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου