Στα "κάγκελα" οι Ισραηλινοί, καθώς τους ζητούν όλο και περισσότερες δόσεις για να θεωρούνται "πλήρως εμβολιασμένοι"


Διαμαρτυρίες έχουν ξεσπάσει στο Ισραήλ, καθώς σιγά σιγά έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό από τους ανθρώπους εκεί ότι η κυβέρνηση διαρκώς ανεβάζει τον πήχη για τα διαβατήρια εμβολίων.

Τώρα αναμένεται να ανακοινωθεί ότι θα χρειάζονται τουλάχιστον ΤΕΣΣΕΡΙΣ εμβολιασμοί για να θεωρείται κάποιος "πλήρως εμβολιασμένος" και να μπορεί να συμμετέχει στην κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκαν πορείες στους δρόμους του Τελ Αβίβ κατά του λεγόμενου "πράσινου διαβατηρίου":


Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν τους διαδηλωτές "ακροδεξιούς εξτρεμιστές" και αντιεμβολιαστές:


Παρά το γεγονός ότι πάνω από το 61% του πληθυσμού του είναι πλήρως εμβολιασμένο και έχει εφαρμόσει ένα σύστημα διαβατηρίου εμβολίων, το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι η πρόσφατη πτωτική τάση στις μολύνσεις από COVID-19 αντιστρέφεται, ξεπερνώντας ενδεχομένως κάθε προηγούμενο επίπεδο.

Ο ισραηλινός υπουργός Υγείας Nitzan Horowitz πιάστηκε σε (εν αγνοία του) ανοιχτό μικρόφωνο να παραδέχεται ότι τα διαβατήρια εμβολίων αποσκοπούσαν κυρίως στον εξαναγκασμό των σκεπτικιστών να κάνουν το εμβόλιο και όχι για ιατρικούς λόγους.

Πηγή: summit.news

Σχόλια