Ο Dr. Fauci κερδίζει περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο ομοσπονδιακό υπάλληλο. Η δουλειά του; ''Πρόληψη Πανδημιών''


Μια πρόσφατη έρευνα του Forbes εξέτασε πώς ο Dr. Anthony Fauci έγινε ο υψηλότερα αμειβόμενος ομοσπονδιακός υπάλληλος, με ετήσιο μισθό σημαντικά υψηλότερο από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με το Forbes, με μισθό το 2020 ύψους 432.312 δολαρίων, ο Fauci ξεπερνούσε όχι μόνο τον πρόεδρο των ΗΠΑ (400.000 δολάρια), αλλά και τους στρατηγούς τεσσάρων αστέρων του στρατού (282.000 δολάρια) και περίπου 4,3 εκατομμύρια άλλους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους. 

Πώς; Ο Fauci έλαβε απότομες μισθολογικές αυξήσεις όλα αυτά τα χρόνια για την έρευνα που επέβλεπε για τη βιοάμυνα, ή όπως το έθεσε το Forbes, "ο Fauci πληρώνεται για να προλαμβάνει πανδημίες".

Το 2004, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Τζορτζ Μπους, ο Fauci έλαβε μια εντυπωσιακή αύξηση 68%, από 200.000 δολάρια σε 335.000 δολάρια ετησίως.

Τα έγγραφα που έλαβε το OpenTheBooks.com μέσω αιτημάτων του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης δείχνουν ότι η "μόνιμη προσαρμογή των αποδοχών" του Fauci συνεχίστηκε μέχρι το 2020. 

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η αύξηση του μισθού του Fauci έγινε για να "τον αποζημιώσει κατάλληλα για το επίπεδο ευθύνης [...] ειδικά όσον αφορά στο έργο του για τις ερευνητικές δραστηριότητες της βιοάμυνας".

Όπως επισημαίνει το Forbes, η έρευνα βιοάμυνας για την οποία ο Fauci πληρωνόταν αδρά για την επίβλεψη - η οποία αποσκοπούσε κυρίως στην "πρόληψη πανδημιών" - είναι η ίδια έρευνα gain-of-function που ευθύνεται για τη δημιουργία παθογόνων πανδημιών, την οποία μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας καταδίκασε ως πολύ επικίνδυνη.

Πηγή: childrenshealthdefense.org

Σχόλια