Μήπως - λέμε, μήπως - ο εμβολιασμός επηρεάζει τις εγκεφαλικές λειτουργίες;

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πώς γίνεται πολύς κόσμος να μην παρατηρεί τις αντιφάσεις και τα παράλογα στις δηλώσεις των "ειδικών", των δημοσιογράφων, των πολιτικών... ακόμα κι όταν αυτά είναι εντελώς εξόφθαλμα. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε, πώς γίνεται πολύς κόσμος να συνεχίζει να πιστεύει αυτούς που τα λένε, ακόμα κι όταν οι ίδιοι βγαίνουν και ομολογούν ότι λένε ψέματα...

Ξεκινώντας από την περίφημη ομολογία του "δεξιού ψάλτη" στις 4/5/2020, ότι συστηματικά καταγράφονται ως θύματα του ιού, άτομα που απλώς βρέθηκαν θετικά στον ιό, ασχέτως της αιτίας θανάτου τους, ομολογία που πέρασε "στα ψιλά" χωρίς να κουνηθεί ούτε φύλλο, φτάνουμε στο τώρα, που ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει ότι θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ανακοινώνονται τα στατιστικά για τα "κρούσματα" και τους "θανάτους COVID-19".

Στο παρακάτω απόσπασμα* από την εκπομπή του κ. Παπαδάκη, εκτός από την περιγραφή της "νέας στατιστικής" που επινόησε ο ΕΟΔΥ, άθελά του ο έμπειρος δημοσιογράφος δίνει μια εξήγηση αυτού του φαινομένου, που ταυτόχρονα αποτελεί και μια συγκλονιστική αποκάλυψη μιας πιθανής... άγνωστης παρενέργειας των εμβολιασμών!

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η ρεπόρτερ εξηγεί σε πολύ απλά Ελληνικά ότι:

- Παύει να ανακοινώνεται ο αριθμός των εμβολιασμένων που νοσηλεύονται/διασωληνώνονται/πεθαίνουν από COVID, προκειμένου να μην αμφισβητηθεί η αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

- Συνεχίζουν να καταγράφονται ως "θύματα COVID" όλοι όσοι πεθαίνουν μετά από ένα θετικό τεστ, ασχέτως της αιτίας θανάτου τους και του χρόνου που μεσολάβησε ανάμεσα στο θετικό αποτέλεσμα και τον θάνατό τους.

Πιο καθαρά δεν γίνεται να ειπωθεί ότι οι Αρχές "μαγειρεύουν" τα στατιστικά στοιχεία που δίνουν στη δημοσιότητα, έτσι δεν είναι;

Παρόλα αυτά, ο κ. Παπαδάκης,

- Πρώτα κάνει ένα άσχετο σχόλιο: "Δηλαδή, εμείς τον πεθαίναμε πριν πεθάνει;", το οποίο δεν προκύπτει από πουθενά και δείχνει ότι, προφανώς, δεν κατάλαβε λέξη απ' όσα άκουσε.

- Στη συνέχεια, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να επεξεργαστεί και να κατανοήσει όσα άκουσε, ρωτά: "Δηλαδή, οι αριθμοί των θανάτων που ανακοινώναμε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;" (Ναι, ρε φίλε, αυτό σου λέει, τι δεν καταλαβαίνεις; Άσε που θα 'πρεπε να το ξέρεις ήδη από πέρσι τον Μάιο!) Για να τον επιβεβαιώσει η ρεπόρτερ: "Έτσι είναι, γιατί ακολουθούμε τον ορισμό του Π.Ο.Υ."

Κάπου εκεί, τα εγκεφαλικά κύτταρα του κ. Παπαδάκη έχουν μπλοκάρει και κοιτά αποσβολωμένος χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη, οπότε επεμβαίνει ο άλλος έμπειρος δημοσιογράφος, ο κ. Στρατάκης, για να κάνει την εξής δήλωση - αποκάλυψη:

"Θα βγει τώρα ο αντιεμβολιαστής να σου πει, ορίστε, μαγειρεύετε τα στοιχεία. Άλλο ένα επιχείρημα για τους αντιεμβολιαστές."

Τι συμβαίνει λοιπόν; Γιατί μόνο οι ανεμβολίαστοι (αντιεμβολιαστές κατά τον κ. Στρατάκη) μπορούν να κατανοήσουν αυτές τις πληροφορίες; Τι είναι αυτό που εμποδίζει τους εμβολιασμένους να κατανοήσουν τα λεγόμενα κάποιου, ακόμα κι όταν είναι διατυπωμένα με τον πιο απλό και ξεκάθαρο τρόπο; Μήπως - λέμε μήπως - εκτός από τις θρομβώσεις και τα καρδιακά προβλήματα, ο εμβολιασμός επηρεάζει και τις εγκεφαλικές λειτουργίες - εν προκειμένω την ικανότητα κατανόησης του λόγου; Τι λένε οι "ειδικοί" επ' αυτού;

Μαντάτα Από Έξω 

*Ευχαριστούμε το κανάλι "Ορθόδοξος Απολογητής" που έκοψε και δημοσίευσε το απόσπασμα. 

Σχόλια