Ισραηλινός αξιωματούχος απειλεί Γερμανούς ακτιβιστές: "Ξέρουμε ποιοι είστε"


[Σχόλιο από τα Μαντάτα: Πέρα απ' το αν είναι ή δεν είναι σωστό να καίνε τη σημαία του Ισραήλ, οι ίδιοι οι Εβραίοι πώς ανέχονται ως "εθνικό" τους σύμβολο αυτό με το οποίο τους μαρκάριζαν στη ναζιστική Γερμανία για να τους εξοντώσουν μαζικά; Το "άστρο του Δαυίδ" στην ισραηλινή σημαία αποτελεί φόρο τιμής του κράτους του Ισραήλ στη γενέτειρά του, το ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ!]

Στο Υπουργείο Πληροφοριών υπάρχει ένας υπεύθυνος για τις διεθνείς σχέσεις. Ο υπεύθυνος αυτός απειλεί τους Γερμανούς πολίτες. 

Μετά το κάψιμο μιας Ισραηλινής σημαίας σε διαδήλωση στο Βερολίνο, ο επικεφαλής διεθνών σχέσεων του Υπουργείου Πληροφοριών του Ισραήλ δήλωσε ότι οι Γερμανοί διαδηλωτές θα πρέπει "να ζουν με το φόβο".

Στις 15 Δεκεμβρίου, ο Ayre Sharuz Shalicar κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας Welt για τη χρήση αληθινών πυρών από το Ισραήλ για την καταστολή διαδηλώσεων στη Ραμάλα. Σε αυτήν την ανάρτηση, ο Shalicar έγραψε το παρακάτω μήνυμα:

"ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ. Το μήνυμα αυτό απευθύνεται σε όλους αυτούς στη Γερμανία, που νομίζουν ότι μπορούν να καίνε δημοσίως το άστρο του Δαυίδ, παραμένοντας ατιμώρητοι. ΕΜΕΙΣ ξέρουμε ΠΟΙΟΙ είστε, ΠΟΥ είστε και ΠΩΣ να αποδώσουμε σε ΣΑΣ δικαιοσύνη. Να ζείτε με τον φόβο."

Όπως φαίνεται, για το Υπουργείο Πληροφοριών του Ισραήλ δεν αρκεί που οι πολίτες του κράτους του Ισραήλ ζουν με τον φόβο, αλλά θέλουν να τρομοκρατήσουν και όλον τον κόσμο. Φτάσαμε, κατά πώς δείχνει, σε ένα σημείο όπου ο εκπρόσωπος ενός υπουργείου απειλεί τους πολίτες ενός άλλου κράτους, οι οποίοι ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα στη διαμαρτυρία, και ταυτόχρονα συνδέει τη δήλωσή του με ένα άρθρο για τη χρήση αληθινών πυρών από τον στρατό του Ισραήλ εναντίον διαδηλωτών!

Σχόλια