Ποιος σκοτώνει τα παιδιά στο Ιντλίμπ; (βίντεο)


Μήνυμα των στρατιωτών του Συριακού Αραβικού Στρατού προς τους τρομοκράτες και σε όσους τους υποστηρίζουν:



Το παραπάνω βίντεο είναι απόσπασμα από τα μέσα ενημέρωσης των τρομοκρατών που δείχνει παιδιά να εκτελούν και να βιντεοσκοπούν επίθεση εναντίον των θέσεων του Συριακού Αραβικού Στρατού.

Τι θα συμβεί όταν ο ΣΑΣ κάνει αντεπίθεση και καταστρέψει αυτόν τον οπλισμό και τους χειριστές του; Τι θα συμβεί αν αυτά τα παιδιά σκοτωθούν από τον Συριακό ή τον Ρωσικό στρατό κατά την ανταπόδοση πυρών;

Ποιος βάζει αυτά τα παιδιά σε κίνδυνο; Αν αυτά τα παιδιά σκοτωθούν, ποιος στ' αλήθεια θα τα' χει σκοτώσει; Πού είναι ο ΟΗΕ; Πού είναι οι ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων;

Και τέλος, για όλους αυτούς στη Δύση που θέλουν να σταματήσει η Συριακή Διοίκηση τις επιχειρήσεις και να διαπραγματευτεί με τους τρομοκράτες, θα παίρνατε αυτούς τους γονείς και τα παιδιά τους στις χώρες σας; Θα θέλατε να ζήσετε στην ίδια γειτονιά μ' αυτούς τους τρομοκράτες; Θα στέλνατε τα παιδιά σας στο ίδιο σχολείο μ' αυτά τα παιδιά;

Αν απαντήσατε όχι σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε κάντε στην άκρη και αφήστε τον Συριακό Αραβικό Στρατό να πολεμήσει τους τρομοκράτες για λογαριασμό σας, αυτούς που κάποιες Δυτικές και Αραβικές κυβερνήσεις δημιούργησαν και συνεχίζουν να τους χρηματοδοτούν.

Να είστε σίγουροι ότι οι μονάδες του ΣΑΣ θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αποφύγουν απώλειες αμάχων που μπορούν να αποφευχθούν.

Ακόμα και σ' αυτήν την θέση που τα έχουν βάλει οι μαχητές και οι τρομοκράτες, αυτά τα παιδιά δεν είναι χαμένη υπόθεση, δεν τους αξίζει ο θάνατος σε καμία περίπτωση και υπάρχει πρόγραμμα αποκατάστασης γι' αυτές τις συνέπειες του πολέμου. Αυτά τα παιδιά δεν είναι ο εχθρός, αυτά τα παιδιά δημιουργήθηκαν από τον εχθρό και είναι το αποτέλεσμα εννέα χρόνων πολέμου που, στην περίπτωσή τους, είναι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους.

Να θυμάστε ότι οι Σύροι στρατιώτες δεν οδηγούνται από μίσος σ' αυτόν τον πόλεμο, οδηγούνται λόγω της συνταγματικής τους υποχρέωσης απέναντι στον Συριακό λαό και την πατρίδα, για την υπεράσπιση και εφαρμογή της έννομης τάξης και παρόλο που κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να έχασαν τον δρόμο τους, ωστόσο μέχρι σήμερα, αυτοί που παραδίδονται αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη, σύμφωνα με το Συριακό Ποινικό Δίκαιο και δεν αντιμετωπίζονται ως αιχμάλωτοι πολέμου. Ακόμα και στη διάρκεια των μαχών, η ευκαιρία να σωθούν ζωές δίνεται πάντα και προτιμάται από τη Συριακή Διοίκηση. 


Πηγή: Waseem Ramli 
Μετάφραση: Μαντάτα

Σχόλια