Michael Yeadon: Έτσι χτίστηκε ο μύθος της "πανδημίας COVID-19"


Ένα σχόλιο του Dr Michael Yeadon, στο κανάλι του στο Telegram, φωτίζει για μια ακόμα φορά, το πώς δημιουργήθηκαν οι δύο μεγάλοι μύθοι που δημιούργησαν την τρομερή "πανδημία COVID-19".

 ***************************

Αυτή είναι η μελέτη με τις περισσότερες παραπομπές που υποστηρίζει την ασυμπτωματική μετάδοση: Transmission of 2019-nCoV Infection from an Asymptomatic Contact in Germany
Υπάρχουν πολλά προβλήματα με αυτήν τη μελέτη.
Το κυριότερο, που προφανώς δημοσιεύθηκε στα κύρια γερμανικά μέσα ενημέρωσης, είναι ο ισχυρισμός ότι η ασθενής ήταν "καλά και χωρίς συμπτώματα" κατά την επίσκεψή της στη Γερμανία.

Στην πραγματικότητα όμως, δεν ήταν καλά και είχε κατεβάσει ολόκληρο... φαρμακείο, προκειμένου να τα βγάλει πέρα στη σύντομη, αλλά έντονη, επίσκεψή της σε πολλούς χώρους. Αρρώστησε πραγματικά κατά την πτήση της επιστροφής στην Κίνα.

 

Τα Μαντάτα Από Έξω είναι, και θα παραμείνει, μια ερασιτεχνική προσπάθεια ενημέρωσης, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς προώθηση προϊόντων. Αν θέλετε να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια, μπορείτε να το κάνετε εδώ: https://www.buymeacoffee.com/mandata.apoekso

 

Αυτό μάλλον αλλάζει αρκετά τα πράγματα, διότι δεν υπάρχει καμία άλλη γραπτή απόδειξη μαζικής ασυμπτωματικής μετάδοσης. Απολύτως καμία.
Αντιθέτως, μεγάλες μελέτες στον πραγματικό κόσμο δεν κατάφεραν να βρουν πειστικές αποδείξεις γι' αυτό.
Είναι απάτη. Μια προσεκτικά μελετημένη απάτη.

Δείτε τη λίστα των αναγνωρισμένων γιατρών και επιστημόνων που υπογράφουν τη μελέτη. Θα βρείτε το όνομα "Christian Drosten".
Κατά εκπληκτική σύμπτωση, αυτός ήταν για πολλά χρόνια ανώτερος σύμβουλος της Άνγκελα Μέρκελ. Της ίδιας Άνγκελα Μέρκελ που ήταν μία από τους "Παγκόσμιους Νέους Ηγέτες" του Κλάους Σβαμπ (ναι, σχεδιαζόταν τόσο καιρό). 

Φαίνεται ότι ο Κρίστιαν Ντρόστεν έχει και άλλη μια, εντελώς καθοριστική συμβολή στη δημιουργία αυτής της παγκόσμιας απάτης.
Είναι ένας από τους συγγραφείς της πρώτης δημοσίευσης που περιγράφει τη μέθοδο PCR που χρησιμοποιείται - υποτίθεται - για την ανίχνευση της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2. Αυτή η εργασία περιγραφής της μεθόδου βρισκόταν ήδη στην ιστοσελίδα του ΠΟΥ πριν δημοσιευτεί και σ' αυτό το τεστ αναφέρεται ο Tedros όταν λέει "Test, test, test".
Εν πάση περιπτώσει, η εργασία υποβάλλεται στο περιοδικό "Eurosurveillance", γίνεται δεκτή μέσα σε 24 ώρες και μέσα στις επόμενες 24 ώρες δημοσιεύεται.

Η εργασία είναι πλαστή, όπως πλαστή είναι και η αξιολόγηση από ομοτίμους (peer review) η οποία δεν μπορεί να έγινε με την ταχύτητα που ισχυρίζονται.
Συνήθως χρειάζονται μήνες για να περάσει μια μέση εργασία από το peer review και τελικά να δημοσιευτεί (συνήθως μετά από τροποποιήσεις).
Το περιοδικό αυτό έχει μια γρήγορη διαδικασία (
fast track) για την έγκριση των εργασιών. Ο μέσος χρόνος στο fast track είναι μερικές εβδομάδες. 

Η εργασία του Drosten για τις ψεύτικες μεθόδους PCR ξεχωρίζει ως η μόνη εργασία που αξιολογήθηκε και δημοσιεύθηκε σε δύο ημέρες σε όλη την ιστορία του περιοδικού.

Λίγο αργότερα, αρκετοί συγγραφείς εξέτασαν κομμάτι - κομμάτι την εν λόγω εργασία και απαίτησαν την απόσυρσή της. Πρόκειται για την εργασία με τίτλο "Corman Drosten Review", που μπορείτε να δείτε εδώ: Review report Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020

Εσείς αποφασίζετε.
Πόσο πιθανό είναι το ίδιο άτομο να βρίσκεται ως βασικός δημιουργός και των δύο μόνιμων επιστημονικών ψεμάτων που αποτελούν τη βάση της ψευτοπανδημίας που ζούμε;

Πρώτα την άχρηστη μέθοδο PCR (υπενθυμίζουμε ότι ο νομπελίστας εφευρέτης της πάντα διαφωνούσε με τη χρήση της PCR για κλινικές διαγνώσεις...., κρίμα που πέθανε τέλη του 2019, έτσι δεν είναι; Θα ήταν ένας σπουδαίος σύμμαχος. RIP Kary Mullis). Χωρίς αυτό το τεστ, δεν θα μπορούσαν να εφεύρουν "κρούσματα" και να αποδώσουν μεγάλο αριθμό θανάτων στην "COVID-19".

Και στη συνέχεια, επίσης, το ψέμα της ασυμπτωματικής μετάδοσης. Χωρίς αυτό, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να κλειδώνουν υγιείς ανθρώπους, να κάνουν μαζικές εξετάσεις, να αναγκάζουν τους ανθρώπους να φορούν μάσκες και να τους πείθουν να κάνουν ενέσεις με κακές θεραπείες που βασίζονται σε γονίδια.
Τι σύμπτωση!
Με τις καλύτερες ευχές μου,
Mike

Πηγή: https://t.me/robinmg/15026

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου