PLANDEMIC 2: Η κατήχηση (εσείς το κατεβάζετε, εμείς το ξανανεβάζουμε!)

 

H συνέχεια της σειράς ντοκιμαντέρ PLANDEMIC παρουσιάζει στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ιατροφαρμακευτική βιομηχανία παγκόσμια, για το πατεντάρισμα παθογόνων οργανισμών, τα τεράστια κέρδη, και, κυρίως, τους απίστευτους μηχανισμούς προπαγάνδας που χρησιμοποιούν για να αντιστρέψουν την πραγματικότητα στη συνείδηση του κόσμου.


(Ενημέρωση ανάρτησης)
* Δείτε νεότερη ενημέρωση στο τέλος του άρθρου
Όπως ήταν αναμενόμενο, το YouTube κατέβασε το βίντεο, γιατί "παραβιάζει τους όρους της κοινότητας". Όπου, οι "όροι της κοινότητας" είναι ότι μόνο οι εγκεκριμένες από την BigPharma απόψεις είναι αποδεκτές και οτιδήποτε άλλο καταδικάζεται εις το πυρ το εξώτερον! 

Εννοείται ότι δεν "μασάμε"!



Για την ιστορία, έγινε ένσταση για την κατάργηση του βίντεο στο YouTube, η οποία λέει τα εξής:

"Λέτε ότι το βίντεο παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας, αλλά δεν μας εξηγείτε ποια ακριβώς οδηγία παραβιάζει. Δεν προσβάλει κανέναν, δεν παρακινεί σε βία ή σε παράνομες πράξεις, δεν εκφράζει ρητορική μίσους, δεν διαδίδει ψευδείς πληροφορίες, αφού όλα όσα αναφέρονται τεκμηριώνονται είτε από δημοσιευμένα έγγραφα είτε από δημόσιες δηλώσεις των ίδιων των προσώπων που σχολιάζονται. Παρακαλούμε πολύ να επανεξετάσετε την κατάργηση του βίντεο, προφανώς πρόκειται περί λάθους!"

Το ίδιο είχε συμβεί και με το πρώτο ντοκιμαντέρ της σειράς Plandemic, τη συνέντευξη της δρ. Τζούντι Μάικοβιτς, ένα από τα πιο κυνηγημένα και συκοφαντημένα ντοκιμαντέρ της εποχής μας. Τo Plandemic 1 μπορείτε να τo δείτε σ' αυτήν τη "συλλογή", μαζί και άλλα ενδιαφέροντα βίντεο σχετικά με την πανδημία COVID-19: COVID-19: επιδημία διαφθοράς και συγκάλυψης (συλλογή βίντεο) 


(2η ενημέρωση της ανάρτησης 7/9/2020)
Παραδόξως, αυτή τη φορά το YouTube αποδέχτηκε την ένσταση και επανέφερε το βίντεο, με μόνο περιορισμό ως προς την ηλικία (ακατάλληλο δι' ανηλίκους). Στην απάντησή του το YouTube παραδέχτηκε ότι το βίντεο ΔΕΝ παραβιάζει ΚΑΜΙΑ από τις οδηγίες της κοινότητας!
 
(3η ενημέρωση της ανάρτησης 4/12/2020)
Μετά από τρεις μήνες, το YouTube ξαναποφάσισε να ξανακατεβάσει το... καταραμένο ντοκιμαντέρ, αυτή τη φορά οριστικά. Δείτε περισσότερα εδώ: "Plandemic 2: Η κατήχηση". Tο "επικίνδυνο" βίντεο διαγράφηκε οριστικά από το YouTube

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου