Αντίσταση στην παγκόσμια ατζέντα που προωθείται μέσω της "πανδημίας" COVID: Ο Δρ Hofmann στο Διεπιστημονικό Συνέδριο


Ο Δρ Guido C. Hofmann είναι παθολόγος και γυναικολόγος, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Johannes Gutenberg University Mainz, ειδικός στη γενετική συμβουλευτική, στην επείγουσα θεραπεία και στην ψυχοσωματική παρέμβαση, λέκτορας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Carl Gustav Carus Dresden της Γερμανίας.

Ο Δρ Χόφμαν συμμετείχε στο Διεπιστημονικό Συνέδριο «Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με διαδικτυακή συμμετοχή, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020 και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του YouTube.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλο το συνέδριο, ημέρα 1η και ημέρα 2η.
Ολόκληρη την ομιλία του Δρ Χόφμαν, υποτιτλισμένη στα Ελληνικά, μπορείτε να τη δείτε εδώ:

Επιγραμματικά, τα βασικά σημεία της ομιλίας του Δρ Χόφμαν:

Για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και την ατζέντα που προωθείται μέσω των μέτρων:
  • Αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι, ιστορικά, η μεγαλύτερη καταστροφή που έχω δει ποτέ.
  • Ο λόγος πίσω από τη χρήση της μάσκας δεν είναι ιατρικός. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον κορωνοϊό.
  • Από πίσω βρίσκεται μια ατζέντα (ένας άλλος σκοπός). Κι αυτή είναι, ξεκινώντας από την παιδική ηλικία, να στερήσουν τον άνθρωπο από την κοινωνικότητά του.
  • Πρόκειται για παγκόσμια ατζέντα που οργανώνεται από τον Π.Ο.Υ.
  • Η ατζέντα αυτή περιγράφεται και σε έγγραφο* γερμανικού υπουργείου που διέρρευσε, το οποίο μιλά για τον σκοπό της απομόνωσης του ενός ανθρώπου από τον άλλο, ξεκινώντας από τα παιδιά.
  • Η χρήση της μάσκας προκαλεί προβλήματα υγείας, πονοκεφάλους, κόπωση κ.ά, γιατί στο εσωτερικό της μάσκας η συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα είναι μέχρι και 20 φορές περισσότερη.
  • Επίσης, τα μέτρα αυτά προκαλούν και ψυχολογικά προβλήματα, λόγω της στέρησης της κοινωνικότητας, του φόβου και του άγχους, που, ειδικά στα παιδιά, μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα.
  • Είναι εγκληματικό, και είναι ντροπή για τους γιατρούς και τους εκπαιδευτικούς το ότι δεν ερευνούν τα δεδομένα και δεν αντιδρούν σ’ αυτήν την κατάσταση.

Για το ανοσοποιητικό μας σύστημα και τα εμβόλια:

  • Η απομόνωση των ανθρώπων αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Μέσω της εγγύτητας και της επαφής, το ανοσοποιητικό μας εκπαιδεύεται για να αντιμετωπίσει μελλοντικές απειλές.
  • Τα εμβόλια που σχεδιάζουν για τον κορωνοϊό είναι γενετικά, πρόκειται για εμβόλια mRNA, τελείως διαφορετικά από τα εμβόλια που γνωρίζουμε έως τώρα. Πρόκειται για ένα γενετικό πείραμα πάνω στους ανθρώπους, κανείς δεν πρέπει να κάνει αυτά τα εμβόλια, πολύ περισσότερο τα παιδιά.
  • Για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού είναι απαραίτητη η βιταμίνη D και όχι τα εμβόλια. 
* (Δεν είναι σαφές σε ποιο έγγραφο ακριβώς αναφέρεται ο Δρ Χόφμαν. Ωστόσο, υπάρχει η "Ανάλυση διαχείρισης της κρίσης" του τμήματος ΚΜ4 του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας, η οποία διέρρευσε στον Τύπο, προκαλώντας αρκετές "αναταράξεις". Η έκθεση ασκεί δριμεία κριτική στον τρόπο "αντιμετώπισης" της πανδημίας, αποδεικνύοντας ότι είναι μια από τις περιπτώσεις που το "φάρμακο" είναι πιο επικίνδυνο από την ασθένεια, εφόσον η κυβέρνηση δημιούργησε έναν πανικό αδικαιολόγητο, για μια ασθένεια που φέρει συνηθισμένα ποσοστά θνησιμότητας. Η έκθεση μάλιστα χαρακτηρίζει το κράτος, κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, ως έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ψευδών ειδήσεων.
Δείτε σχετικά εδώ: 
Έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας ανατρέπει το αφήγημα της "πανδημίας COVID-19")

Μετάφραση - υποτιτλισμός - επιμέλεια: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών

Σχόλια

  1. Πολλες απο τις απόψεις και τα σχολια σας γενικοτερα για την κοινωνια,ταιριαζουν απόλυτα με τις αποψεις τοσο με του ΚΚΕ οσο και με τα κομμουνιστικά κόμματα ανα τον κόσμο.Τι εχετε να πειτε πανω σς αυτο το σχόλιο;Και αν εχετε στα σχέδιά σας να κανετε καποιες συμμαχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλες απο τις απόψεις και τα σχολια σας γενικοτερα για την κοινωνια,ταιριαζουν απόλυτα με τις αποψεις τοσο με του ΚΚΕ οσο και με τα κομμουνιστικά κόμματα ανα τον κόσμο.Τι εχετε να πειτε πανω σς αυτο το σχόλιο;Και αν εχετε στα σχέδιά σας να κανετε καποιες συμμαχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα από τις διάφορες πληροφορίες και τα ερεθίσματα που κυκλοφορούν σχετικά με την επικινδυνότητα του κορονοϊού, μπορεί να είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη. Ένα ενδιαφέρον άρθρο στο μπλογκ Mandata αφορά τη Διακήρυξη του Great Barrington. Υπογραμμένη από επιστήμονες της ιατρικής και της δημόσιας υγείας, η Διακήρυξη παρακάμπτει τη σημασία του εμβολίου, όπως προωθείται από τους κρατικούς επιδημιολόγους, και αντιτίθεται στα μέτρα για το γενικό πληθυσμό, ενώ συγχρόνως υποστηρίζει μέτρα για ευάλωτες ομάδες.
    https://mandataapoekso.blogspot.com/2020/10/great-barrington.html
    Θέτει πραγματικά ο κορονοϊός ένα κίνδυνο; Ή είναι, απ' άκρον σε άκρον, πολιτικό παιχνίδι;
    Οι προσεγγίσεις διαφέρουν. Σε κάθε περίπτωση, πολλοί βλέπουν ως σημαντικότερη τη ζημιά στην οικονομία, την κατάργηση των δημοκρατικών ελευθεριών και τη χρήση ενός επικίνδυνου εμβολίου. Τούτο το κόστος αναδεικνύεται γιγάντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου